Hairspray Bootcamp
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Ben jij ook helemaal weg van de musical ‘Hairspray’? Dan hebben we goed nieuws voor jou!  The Academy herneemt de succesvolle Hairspray stage en geeft jouw de kans om deze stage in een speciale “Bootkampversie” te herbeleven. 

Tijdens het kamp, waaraan de deelnemers zowel via een interne (kamp) formule als een externe (stage) formule kunnen deelnemen, krijgt een groepje van max. 10 jongeren de kans om op een erg intense manier kennis te maken met de wereld van de musical en met de muziek, choreografieën en dialogen uit deze hitmusical.  Tijdens het Hairspray Bootkamp staan zang, dans en drama centraal! Deze stage wordt afgesloten met een toonmoment voor ouders en vrienden. 

Zin in een paasvakantie vol musical? Schrijf je dan zowel in voor het Hairspray Bootkamp als de exclusieve Gleeworkshop (ism 20th Century Fox) en krijg een reductie van 10% op de normale deelnameprijs.



Het Hairspray Bootkamp is toegankelijk voor jongeren vanaf 13 jaar en kost € 139,00. Indien je ook wenst te overnachten, wat het Bootkamp nog leuker maakt, dien je rekening te houden met een meerprijs van € 50,00 (maaltijden, overnachtingen, avondactiviteiten,…).  Inschrijven kan tot en met 10 April 2011 via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0498 44 777 4. 

Voor het Bootkamp worden zowel deelnemers uit Vlaanderen als Nederland toegelaten.  Het kamp zelf gaat door in Middelkerke!

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”