Allehaagse
change_status
Avatar
West End Ster
RankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1730
Geregistreerd  2002-07-10

ALLEHAAGSE

Op dinsdag 19 april 2011 zal tweemaal de voorstelling van Allehaagse gespeeld worden.

18:30 uur (premiere)

21:30 uur

Lucent Danstheater, Den Haag

Kaartverkoop: 070 8800333 of via http://www.allehaagse.nl

Kaartprijs: normaal 12 EUR / CJP 7,50 EUR / Ooievaarspas 6 EUR.


ALLEHAAGSE is een community arts project gebaseerd op persoonlijke verhalen, met dans, theater, muziek en comedy waarin amateurs en professionals elkaar ontmoeten.

Met ALLEHAAGSE staat het Lucent Danstheater op dinsdag 19 april in het teken van allerlei bijzondere ontmoetingen. Ondersteund door professionals en op soms verrassende plekken in het gebouw spelen, zingen en dansen amateurs hun persoonlijke verhaal.

Soms tragisch, soms ontroerend, soms humoristisch, maar altijd vol overgave en recht uit het hart. Samen vertellen zij het verhaal van het belang van kunst en het belang van expressie in hun eigen leven.

De Haagse kunstinstellingen hebben de handen in een geslagen en het afgelopen jaar samen gezocht naar talent in allerlei disciplines; en talent is er in Den Haag! Onder de deelnemers bevinden zich niet alleen individuele Haagse kunstenaars, maar ook amateurkoren, dansgroepen, muziekensembles, theatergroepen én een aantal aansprekende professionals van o.a. het Nederlands Dans Theater en het Residentie Orkest.

[ Gewijzigd: 05 April 2011 11:24 AM by Jeroen ]
   Handtekening   

Bloemen zijn langs elke weg te vinden, maar niet iedereen weet er een krans van te vlechten.
Anastasius Grün

http://www.clownzoey.nl