Glee workshops Vlaanderen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

The Academy organiseert exclusieve Glee Musicalworkshops in Brugge, Gent en Hasselt!

Voor de promotour van Glee Seizoen 1 Road to Sectionals leidde The Academy (in opdracht van 20th Century Fox) 10 Vlaamse jongeren op tot ware Glee-stars. Ze treedden op in de grootste Shoppingcentra van Vlaanderen.  In navolging van dit succes en door de stijgende vraag naar musical workshops voor jongeren organiseert The Academy dit najaar nog 3 bijkomende musical workshops rond Glee.

In deze workshop leren jongeren door professionele docenten op enkele nummers uit de succesreeks zingen, dansen en acteren.  Verder gaat er aandacht naar onderwerpen als auditietraining, rolanalyse en tekstinterpretatie. Deze workshopreeks is ongetwijfeld een ware traktatie voor jonge musicalliefhebbers.

Deelnemen aan deze onvergetelijke musicalervaring kost slechts € 69,00 en inschrijven kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 0498 44 777 4.  Meer info op http://www.the-academy.be

Voorlopige data van workshops:

Gent: 11 september 2011
Brugge: 1 en 2 oktober 2011
Hasselt: 9 oktober 2011
 

Iets meer over The Academy in Brugge
The Academy is sinds enige tijd de referentie voor opleidingen in musical en muziektheater in Brugge en heeft zijn aanbod sinds kort ook uitbereid naar Gent, Brussel en Hasselt.  Vanuit zijn unieke visie probeert het centrum steeds garant te staan voor professionele en individueel gerichte opleidingen voor kinderen, jongeren en volwassenen.  Jaarlijks brengt The Academy een interessant aanbod van vormingen, workshops, stages en Master Classes rond klassieke, nieuwe en interessante musicals en musicalthema’s.

De komende maanden en jaren wil The Academy de kaart van musical blijven trekken en wil het centrum naast het aanbieden van een educatief aanbod via de oprichting van een experimenteel musicallabo ook kleine en experimentele musicalproducties ontwikkelen.

Meer info over The Academy en de activiteiten van het opleidingscentrum vind je op http://www.the-academy.be.


Iets meer over Glee en de DVD-release

Glee is een muzikaal spektakel, vol positieve energie over het leven op de Amerikaanse schoolbanken.  Net zoals velen onder ons, hadden ook de leerlingen van William McKinley Highschool nog nooit van een Glee-club gehoord. Enkel de idealistische leraar Will Schuester (Matthew Morrison) wil deze schoolactiviteit terug op de kaart zetten. Hij is vastberaden om van een groepje ‘underdogs’ de sterren van de school te maken. Glee is de perfecte mix van humor, realiteit en vooral heel veel leuke muziek! De liedjes zijn herkenbaar waardoor je perfect kan meezingen in je eigen woonkamer en de sterke cast houdt je gekluisterd aan je scherm.
Glee kan je elke zaterdag om 19u20 bekijken op 2BE en de dvd Glee seizoen 1 : Road to Sectionals is nu beschikbaar in de winkel!
Vanaf 18 mei is Seizoen 1 Deel 2 Road to Regionals beschikbaar! 

Word nu ook een Gleek en volg ons op Facebook!  via http://www.facebook.com/Gleebelgie.
Meer exclusieve Glee-clips, foto’s en nieuwtjes vind je op http://www.fox.be/glee/