Theatergroep NoNonsense presenteert de Dinnershow het Huwelijksdiner
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  25
Geregistreerd  2010-06-06

In juni 2011 is ‘Theatergroep NoNonsense’ terug in C.C. De Boodschap in Rijen met een primeur: de Dinnershow Het Huwelijksdiner- Een bruiloft om nooit te vergeten!

O.l.v. Richard Spijkers is de cast inmiddels begonnen met de repetities. Het belooft nu al een onvergetelijke avond te worden!

Tijdens de ‘Dinnershow’ bent u te gast op de bruiloft van Wesley en Eef. Bruid en bruidegom komen echter uit twee totaal verschillende milieus. De familie van Eef is uitermate netjes en gedistingeerd, terwijl de familie van Wesley erg asociaal is. Beide families zijn bepaald niet blij met de trouwplannen van Wesley en Eef, maar ze proberen toch om de bruiloft zo mooi mogelijk te maken. Een uitdaging die ze gezamenlijk moeten aangaan, iets wat uiteraard voor de nodige problemen zorgt.
Zal het allemaal goed komen? Is hun liefde voor ‘hun Wes en Eef’ groot genoeg om de weerzin tegen de andere familie te overwinnen? En is de liefde tussen Wesley en Eef sterk genoeg om de bruiloft door te laten gaan? Met mooie, emotionele, stoere en swingende nummers neemt ‘Theatergroep NoNonsense’ u mee in de voorbereidingen en het verloop van de huwelijksdag, terwijl u ondertussen van een heerlijk 4-gangendiner (zo 12.30 uur 4-gangenlunch) kunt genieten. U bent een belangrijke getuige op een heel speciale bruiloft!

Voorstellingen:
Zaterdag 25 juni 18.30 uur (Uitverkocht)
Zondag 26 juni 12.30 uur €32,50 inclusief 4 gangen lunch
Zondag 26 juni 18.30 uur €45,00 inclusief 4 gangen diner
Voor kinderen t/m 10 jaar gelden gereduceerde prijzen (-€7,50).
Meer informatie: http://www.stichtingnononsense.nl
Kaartverkoop: http://www.deboodschap.nl/