Stichting TheaterRijk organiseert De TheaterWeek. Meld je nu aan!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2011-05-18

In de eerste week van de zomervakantie (regio Zuid) organiseert Stichting TheaterRijk uit Rijen (Noord Brabant) De TheaterWeek voor kinderen van 9 t/m 17 jaar. Van maandag 11 juli t/m vrijdag 15 juli 2011 wordt er gerepeteerd en op vrijdagmiddag geven we een spectaculaire voorstelling in het theater!

Onder leiding van TheaterRijk-regisseur Anton Wolvekamp zul je de hele week intensief bezig zijn om de show tot een onvergetelijk succes te maken. Dus als je geen genoeg krijgt van musical of als je ook een keer wilt ervaren hoe het is om in de spotlights te staan, dan is De TheaterWeek voor jou de beste manier om de zomervakantie te beginnen! Speciaal voor deze week wordt een nieuwe musical geschreven op basis van songs uit o.a. de Broadwayhitmusicals Rent, Oliver! en 13.

De kosten voor De TheaterWeek bedragen €100,00 en hierin is inbegrepen: 5 dagen repeteren van 9.00u tot 17.00u (brengen is mogelijk vanaf 8.45u, ophalen om 17.00u), elke dag een tussendoortje en extra drinken plus een afsluitend optreden in een echt theater voor familie, vrienden en kennissen. Minimum aantal deelnemers voor De TheaterWeek is 15. Meer informatie over De TheaterWeek kun je vinden op de website: http://www.theaterrijk.nl!

Mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) en meld je vandaag nog aan!