Jeugdtheaterschool van Xapp Kindercasting in Bussum, Nieuwegein, Zwolle, Arnhem en Dalfsen
change_status
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp Jeugdtheaterschool bij jou in de buurt…
Vind je het leuk om met theater bezig te zijn? Wil je van toneel je hobby maken? Dan is de jeugdtheaterschool van Xapp iets voor jou! Het bijzondere van de school is dat er alleen productieklassen zijn. Je speelt dus altijd in een spetterende (musical)voorstelling.

De praktijk is de basis. Dit is het uitgangspunt voor de opleidingsvorm die Xapp biedt. Ervaring is niet direct nodig, wel verwachten we veel inzet en motivatie.

Je leert improviseren en samenspelen, je krijgt les in tekstbehandeling en dictie en leert dialogen en monologen, kortom de grondregels van toneelspelen. Er is aandacht voor dans en zang maar het zwaartepunt zal liggen bij spel. Aan het einde van de lesperiode speel je in een eindvoorstelling.

Een castingbureau met een theaterschool?
De jeugdtheaterschool van Xapp is ontstaan vanuit de ervaringen van Xapp Kindercasting. Het is dus een opleidingstraject vanuit het castingbureau!

Opgeven seizoen 2011-2012
Gemotiveerde kinderen, met of zonder acteerervaring kunnen zich opgeven. Bij kinderen ouder dan 12 jaar is speelervaring gewenst. Via http://www.kindercasting.com kun je een inschrijfformulier aanvragen (zie menu “theaterschool”)

Lessen worden gegeven in Bussum, Nieuwegein, Arnhem, Dalfsen en Zwolle.

Bij vragen: neem gerust contact op.