Audities de Gelaarsde Kat Event Team (Evergem - BE)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

DOROTHY WUYTS in de Vlaamse versie van ‘De Gelaarsde Kat, de musical’

Na het succes van ‘Hans & Grietje, de musical’ met meer dan 5000 bezoekers wil Event-Team zeker niet voorbijgaan aan het sprookje van De Gelaarsde Kat. In deze sprankelende voorstelling (in samenwerking met Van Hoorne Theaterproducties) wordt het bijzondere verhaal rondom dit wereldbekende karakter op muzikale en humoristische wijze verteld.

Met veel succes schitterde actrice en zangeres Dorothy Wuyts in ‘Hans & Grietje, de musical’ als de extravagante suikertante Caramella. Event-Team is dan ook erg trots om Dorothy in de rol van Gelaarsde Kat te mogen presenteren. Dorothy kreeg bekendheid in Vlaanderen door haar deelname aan ‘Staracademy’.

Verhaal:

Het verhaal vertelt over een arme molenaar die zijn bezittingen verdeelt onder zijn twee zoons. De oudste zoon krijgt de molen, de jongste zoon krijgt de kat. Het lijkt een oneerlijke verdeling, totdat blijkt dat de kat geen gewoon diertje is. De kat vraagt de molenaarszoon om een hoed en laarzen en belooft hem in ruil daarvoor de hand van prinses Lize. De molenaarszoon gehoorzaamt en samen trekken ze op avontuur. Gaat het de kat lukken om haar belofte na te komen of steekt het gemene tovenaarsduo Fien en Titus hier een stokje voor?

Voorstellingen:

Vanaf 13 april 2012 tot en met 20 mei 2012 in Cultuurcentrum Evergem en NTGent

Tickets reserveren via UITBUREAU of SHERPA vanaf september 2011

Auditieoproep:

Na het succes van ‘Hans & Grietje, de musical’ met meer dan 5000 bezoekers is Event-Team in volle voorbereiding voor het nieuwe familiespektakel ‘De Gelaarsde Kat’. Wil je ook graag naast Dorothy Wuyts schitteren in deze nieuwe Vlaamse productie? Event-Team is nog op zoek naar (vooral mannelijk) zang-, dans- en acteertalent tussen 15 en 45 jaar. Stuur je gegevens en recente foto naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Audities zijn voorzien in augustus en september 2011.