NoNonsense zoekt mannen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

NoNonsense zoekt mannen!
Theatergroep NoNonsense uit Rijen brengt [WINDOWS-1252?]— na de succesvolle dinnershow in 2011- in 2012 weer een complete musical op de planken. Onder leiding van Richard Spijkers zal een grote cast u met bloeddorstige liefde opnemen in de wereld der vampieren.
Een professor heeft zich voorgenomen de wereld te redden van alle vampieren. Daarom trekt hij met zijn assistent naar Oost-Europa, waar hij in een klein dorp terecht komt. Waarom heeft iedereen daar zoveel interesse in knoflook? En wat gebeurt er op het nabijgelegen slot van de graaf? Zal het kwaad overwonnen worden? Bekijk het zelf met deze productie vol zang, dans en humor, waarin Theatergroep NoNonsense de voorstelling zeker niet laat doodbloeden. Of wel? We zetten onze tanden erin!

Voor deze voorstelling zoeken we nog mannen voor het ensemble en enkele rollen! Interesse? Kijk op http://www.stichtingnononsense.nl en geef je op! Op 18 september zal de Theatergroep een voorproefje geven in CC De Boodschap in Rijen. Rond 16.00 uur zal de opening van de show op de planken gebracht worden. Ook dan is het mogelijk voor mannen om aan te melden.