go!go!go! jongerentheaterfestival Ostade Theater (A’dam)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

PERSBERICHT, september 2011

GO!GO!GO! jongerentheaterfestival 14 t/m 16 okt. in het Ostadetheater
Een festival voor en door jongerentheatergroepen
Jonge theatermakers presenteren hun voorstellingen aan het Amsterdamse publiek en vooral ook aan elkaar. Jong & nieuw publiek kan drie dagen lang kennismaken met verrassend en vernieuwend theater. Dit jaar in het GO!GO!GO! Jongerentheaterfestival: Poldertheater, Theatergroep GIPS en Theatertroep.
Op vrijdag 14 oktober wordt het GO!GO!GO! Festival afgetrapt met de toneelvoorstelling Ifigineia Koningskind van jongerentheatergezelschap Poldertheater. In deze ontroerende, moderne bewerking van het stuk Ifigeneia in Aulis vertellen tien acteurs het verhaal van Ifigineia Koningskind, een jong meisje dat in de oorlog wordt gedwongen met sneltreinvaart volwassen te worden.

Theatergroep GIPS speelt op zaterdag 15 oktober de voorstelling Platonov van Tsjechov.  Een bijtende komedie waarin de opportunistische dorpsonderwijzer Platonov de mensen om hem heen op hun nummer zet.

Het GO!GO!GO! Festival wordt op zondag 16 oktober afgesloten met de voorstelling Measure for Measure van Theatertroep. Theatertroep waagt zich aan Shhhhakespeare. Liefde, lust, maat, orde is beter dan chaos.
Op de slotavond worden de GO!GO!GO! Awards door een speciale jongerenjury uitgereikt in o.a. de categorieën beste voorstelling, beste acteur en beste actrice.
Praat mee met de spelers en de makers van de voorstellingen van GO!GO!GO! tijdens de voor- en nagesprekken.
GO!GO!GO! jongerentheaterfestival is een initiatief van het Ostadetheater en jongerentheatergezelschap Poldertheater

‹‹ Amsterdam Fringe Festival      Eindeloos ››