Iris Performing Arts houdt extra audities musicaltheater
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  11
Geregistreerd  2010-07-19

Wij zijn een amateurgezelschap in Musicaltheater dat afgelopen juni 2011 succesvol haar eerste jaar met twee uitverkochte zalen heeft afgesloten met de eindproductie: ‘Musical Revue’.

Dit jaar is gekozen voor een energieke musical die gaat over het leven van een aantal vrouwen. Het is hilarisch, gek en met verrassende elementen. Het speelt zich voornamelijk af in een dancing met flashbacks naar het verleden en ook het toilet speelt een grote rol. Als kijker herken je direct alle persoonlijkheden. Carol is geboren om te feesten en verslijt de ene man na de andere. Anita kan niet zonder haar medicijnen, want anders raakt ze de weg kwijt of in een depressie. Liza heeft wat euh… verlatingsangst problemen. Kate leeft ogenschijnlijk het perfecte leven en Sharon… Sharon is dood en leeft haar leven op aarde als een engel. Alleen voor vrouwen? Nee, ben je mal. Ook mannen zijn van harte welkom!

De liedjes zijn net zo herkenbaar als de persoonlijkheden. Je gaat gegarandeerd meelachen, meehuilen en meezingen. Je kan niet stil zitten bij deze musical…

Alle repetities vinden vanaf 23 september 2011 plaats op vrijdagavond in Gouda. De eindvoorstellingen zijn in de 2e en/of 3e week van juni 2012.

De audities zijn inmiddels achter de rug en de hoofdrollen zijn bekend gemaakt. We hebben dit jaar een ijzersterke cast. Het beloofd een geweldige voorstelling te worden.

Eén van onze hoofdrolspelers heeft een baan in het buitenland gevonden, daarom hebben we één hoofdrol vrij die vervuld moet worden. Het gaat om de rol van ‘volwassen’ Lisa. Lees meer op onze website: http://www.irisperformingarts.nl

Op 28 oktober 2011 worden de extra audities gehouden.

Gezocht: 1x volwassen vrouwelijke hoofdrolspeler met ervaring in zang, dans en spel. Leeftijd vanaf ca. 20-40 jaar.

Ook zijn we nog op zoek naar mensen die kleine bijrollen willen vervullen. Hiervoor hoef je geen auditie te doen. Leeftijd vanaf ca. 12 jaar — 65 jaar. Mannen worden ook verzocht te reageren. Op 28 oktober kan je een gratis mee repeteren om te kijken of het wat voor je is.
Eenmalige kosten deelname auditie: 10 euro.

Wij repeteren elke vrijdagavond van 19:00 uur - 21:00 uur (Basisgroep) en 19:00 uur - 21:00 uur (Productiegroep), Calslaan 101, Gouda.

Mail naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address)