Scala speelt Madam (15-17 maart) in Schoorl
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Op 15, 16, en 17 maart speelt Muziektheatergezelschap Scala (http://www.scala-alkmaar.nl) de musical Madam in theater De Blinkerd in Schoorl (NH).

Wat is liefde, wat is geluk? Waar zijn de mannen nou helemaal goed voor? Vragen waar je in de vrolijke musical Madam wellicht antwoord op krijgt.
Muziektheatergezelschap Scala speelt dit jaar de komische musical Madam van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink in theater De Blinkerd in Schoorl. Onder regie van Bram van Oers, en Anita Rol als muzikaal leider.

Het huis van Madam, voor eenieder welbekend als een discreet en hoogwaardig bordeel, staat onder de bezielende leiding van Madam. Wanneer er naast het gerenommeerde sexhuis een groep feministen een kraakpand betrekt begint het gerommel. Madam en haar girls vrezen problemen. Anita, het beste paard van de stal van Madam, wordt door het feministische gedachtegoed beïnvloed en na een aanvaring met een klant vertrekt zij naar de buren. Madam ziet haar paradepaardje niet graag vertrekken, zeker niet naar een groep feministen die een blijf van m’n lijf huis willen openen, maar ze heeft geen keus. Als het Anita dan ook nog lukt om twee andere dames uit het huis van Madam naar de feministen over te halen en de anonimiteit van het sexhuis ongedaan weet te maken is het voorbij voor Madam. De tent moet sluiten! Denkt ze….
Madam gaat op zoek naar liefde, naar een serieuze relatie. Via een bemiddelingsbureau komt zij in contact met Robert Valentijn en het klikt meteen.
Madam weet dan nog niet dat Robert Valentijn de eigenaar is van het pand waarin de feministen wonen en Robert Valentijn heeft geen idee van het werk dat Madam doet. Deze stiekeme geheimhouding vraagt natuurlijk om problemen.