Vuile Huichelaar 2 ´t zal je kind maar wezen
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

[Vuile Huichelaar 2 ´t zal je kind maar wezen
Meezingvoorstelling door en voor vrouwen, een groot succes

Mannen hebben voetbal en vrouwen… die hebben Vuile Huichelaar! Na het enorme succes Vuile Huichelaar,  hebben Paulette Willemse en Saskia van Zutphen (Mrs. Einstein) een nieuwe selectie gemaakt van schitterend meezingrepertoire en trekken de dames opnieuw door het land met hun hilarische meezingcabaret Vuile Huichelaar 2, ‘t Zal je Kind Maar Wezen.
Zalen vol vrouwen (en een enkele man) laten zich gaan en zingen uit volle borst de meest heerlijke liedjes.
Het is geen muzikaal behang of een karaoke show. Uitzinnig cabaret, een personality-show, concert en muziek om naar te kijken, al deze ingredienten zitten in Vuile Huichelaar.

‘Raap je sokken van de grond! Doe het dopje op de tandpasta! Hoe vaak moet ik nog zeggen dat je de wc bril naar beneden moet doen!’ Komt dit bekend voor? Dan heeft u een man in huis. Ja, we zouden het over onze kinderen hebben. Maar wie is het grootste kind in huis en wie is niet meer op te voeden? Juist. De man. Uw man.

Nieuw meezingrepertoire en oude ergernissen maken dit programma een feest voor oog en oor, want er wordt niet alleen door het publiek flink gezongen, uiteraard laten ook Paulette en Saskia van zich horen. En natuurlijk maken zij zich weer druk over de halve wereld en zichzelf. Want dat zij er een potje van kunnen maken, dat is wel duidelijk!

Saskia van Zutphen zegt over het succes van Vuile Huichelaar: “Het is een cadeautje om overal zingende vrouwen achter te laten. Mensen vragen wel eens, wordt het niet saai, iedere avond hetzelfde? Maar ik ben als een aap die de hele avond nootjes gevoerd krijgt, het is goddelijk. Want ons publiek zingt zo mooi en zo hard, ze lachen en ze huilen, wat willen we nog meer?”

“De man wordt onder de loep gelegd en op de hak genomen. Voor elke vrouw een feest der herkenning en goed voor dikke tranen van het lachen” (Het Parool).


Voor een voorproefje van de show zie: http://www.youtube.com/watch?v=0nasr_OgZ2s

Korte aankondigingtekst Vuile Huichelaar 2 ´t zal je kind maar wezen
Vrouwen aller landen, verenigt u! Het is vandaag geen ‘schone wasdag’, wel een dag voor de vuile was. Deze wordt uitbundig buitengehangen. Aan een muzikale waslijn, vol vastgewasknijperde woorden. Vuile Huichelaar is een therapeutisch meezingprogramma. Waarin je als vrouw alles wat list en bedrog is van je af kunt zingen. Onder begeleiding van twee ervaringsdeskundigen Paulette Willemse en Saskia van Zutphen (van de succesvolle muzikale groep Mrs.. Einstein) zingen niet alleen met je mee, maar helpen je meteen ook van je complexen af. Hun methodes werken bevrijdend. Hun Nederlandstalige liedjes werken louterend. Vooral met vrouwen onder elkaar. Dus laat thuis die kerels, en zing vrijuit mee. Weg met die draaikonterige bokken, vooruit met de vrijgevochten geit. En ga als herboren weer naar huis. Nieuw meezingrepertoire en oude ergernissen maken dit programma een feest voor oog en oor, want er wordt niet alleen door het publiek flink gezongen, uiteraard laten ook Paulette en Saskia van zich horen. En natuurlijk maken zij zich weer druk over de halve wereld en zichzelf. Want dat zij er een potje van kunnen maken, dat is wel duidelijk!


/quote]

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”