Openbare repetitie NoNonsense
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Theatergroep NoNonsense uit Rijen houdt op 18 april een openbare repetitie. Zo kunnen belangstellenden een voorproefje krijgen van de musical Carpe Nocten- Pluk de nacht-, die opgevoerd wordt in juni 2012. Tevens is het een goede mogelijkheid voor musicalliefhebbers om te kijken hoe de groep werkt. Nieuwe leden zijn welkom na een auditie in juni.

Carpe Noctem-Pluk de nacht-

Theatergroep NoNonsense werkt met een groep van 27 leden van 16 t/m 56 jaar aan de musical Carpe Noctem- Pluk de nacht-. Deze musical is de grootst opgezette voorstelling in de geschiedenis van de groep. De musical verhaalt over Professor Ambronsius. Hij trekt met zijn assistent Alfred naar Oost-Europa om het bestaan van vampiers te bewijzen. Ze komen terecht in een herberg in een klein dorpje waar ze kennis maken met de bloedmooie dochter Sarah, de dochter van de herbergier Chagal. Alfred is meteen smoorverliefd op haar, maar Sarah wordt ook verleid door de charismatische Graaf von Krolock, die haar heeft uitgenodigd voor een bal in zijn kasteel. De verleidingsmanoeuvres van de graaf werken en Sarah glipt weg naar het kasteel. De professor en zijn assistent gaan haar achterna en worden vriendelijk ontvangen in het kasteel. Zullen ze erin slagen Sarah uit de klauwen van de graaf te bevrijden?

Deze productie vol zang, dans en humor vraagt heel wat organisatie. Wekelijks wordt er geoefend onder leiding van Richard Spijkers, die zelf in musicals heeft gestaan als Les Miserables, The full Monty en binnenkort speelt Richard de titelrol in Bonifatius, de musical. Tamira Steelink is de vaste choreografe van de Theatergroep. Zij danste bij Anita Doth en werkt in een dansschool.  Het grootste decor dat ooit in CC De Boodschap is gebruikt wordt op dit moment gebouwd. Tijdens NLDoet hebben zelfs werknemers van de Vliegbasis aan het decor gewerkt. In ongeveer 20 minuten worden meer dan 20 castleden door een grimeteam van 10 mensen in vampiers getransformeerd. Dit team volgt workshops van Sylvie Takke, die veel ervaring heeft opgedaan bij professionele musicals en tv-shows, zoals bij Carlo Boshart. De aankleding van deze vampiers is tot in de [WINDOWS-1252?]”puntjes” verzorgd met vampiergebitten, die aangemeten zijn bij Tandarts Oomen en tandtechniek van Beijsterveldt. De uitvoeringen vinden plaats op 23 en 24 juni in CC De Boodschap. Kaartverkoop is mogelijk aan de balie of via de website van de Boodschap.

Er was [WINDOWS-1252?]eens…

De volgende productie van Theatergroep NoNonsense is al bekend. Er was [WINDOWS-1252?]eens… is een humoristische musical over een prins die graag wil trouwen, maar zijn koningin-moeder vindt geen enkele prinses goed genoeg. Als er dan een prinses opduikt die zeker niet aan het plaatje voldoet komt er list en bedrog aan te pas. Een musical waar jong en oud van kan genieten. De opvoeringen zijn in juni 2013 in CC De Boodschap en in Gilze in de Schakel.  Voor deze musical kan auditie gedaan worden op 27 juni. Theatergroep NoNonsense werkt met audities zodat de artistieke leiding zicht krijgt op je kwaliteiten op de verschillende gebieden van zang, ensemblezang, spel en dans. Na aanmelding volgt er meer informatie over de audities. De kosten voor deze avond bedragen [WINDOWS-1252?]€15. Inschrijven kan via .(JavaScript must be enabled to view this email address). De minimumleeftijd is 16 jaar. De repetities vinden plaats in Rijen op de woensdagavond van 19.30-22.30 uur.

Openbare repetitie

Wil je zelf eens zien hoe Theatergroep NoNonsense werkt? Op 18 april houden we een openbare repetitie in zaal [WINDOWS-1252?]D’n Appel op Camping [WINDOWS-1252?]D’n Mastendol aan de Oosterhoutseweg 7 in Rijen. We starten om 19.30 uur en eindigen om 22.30 uur. Het is mogelijk om later binnen te lopen of eerder weg te gaan. We zien je graag! Meer informatie over Theatergroep NoNonsense en NoNonsensejeugd is te vinden op http://www.stichtingnononsense.nl.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”