Our House de Madness musical in Zoetermeer
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  25
Geregistreerd  2007-07-06

Op 3 juni aanstaande houd Theaterwerkgroep Zpinazie uit Zoetermeer audities voor Our House de Madness musical.

Een eigentijdse musical vol humor, romantiek en gevuld met nummers van de jaren 80 ska/pop band Madness, bekend van nummers als Baggy Trousers, Nightboat to Cairo, Must be Love, One step beyond en natuurlijk Our House.

Our House vertelt het verhaal van Joe, die wordt geconfronteerd met de gevolgen van de beslissing als hij wel of niet een inbraak pleegt.

De voorstellingen staan gepland voor april 2013 en zullen opgevoerd worden in de grote zaal van het Stadstheater te Zoetermeer.

Voor Our House zijn we naar veel nieuwe spelers op zoek van jong tot oud (minimum leeftijd is 12 jaar), vrouwen en mannen. Voor alle grote rollen en ensemble. Dus wil je graag in een musical spelen en zingen, dansen en acteren, meld je dan aan. Vul je gegevens in op het aanmeldformulier op http://www.zpinazie.nl en je ontvangt snel meer info.

  [ # 1 ] 23 April 2012 01:42 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

mariootje - 23 April 2012 01:13 PM

Our House vertelt het verhaal van Joe, die wordt geconfronteerd met de gevolgen van de beslissing als hij wel of niet een inbraak pleegt.

Niet helemaal waar. De gevolgen van de keuze tussen zich wel of niet aangeven (, als hij op een bouwplaats inbreekt om zijn meisje het uitzicht te laten zien.)

Talenten, vooral auditeren. Dit is een waanzinnig leuke voorstelling 😄