7 tales Zoetermeer - NME Kids On Tour
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Dromen komen tot leven in Stadstheater Zoetermeer

Harlekijn presenteert met NME Kids on Tour 7 Tales the musical

Op 7 en 8 juli aanstaande speelt de getalenteerde cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling 7 Tales the musical, een mash-up van sprookjes van Hans Christian Andersen in een droom van een productie. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties, zoals Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties en natuurlijk Musical Classics, hét musical gala van het jaar, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een fantasierijke theaterbeleving voor het hele gezin.

Hans Christian Andersen’s Anna, het meisje met de zwavelstokjes, wil heel graag naar haar overleden Oma toe, maar komt per ongeluk in een droomwereld terecht. In deze droomwereld heeft de Zeeheks de macht, met als gevolg dat de Zeemeermin eindigt met een been van het Tinnensoldaatje. De kleermakers raken hun zakken met nieuwe kleding kwijt en de Rode Schoentjes dansen hun eigen weg. De prins treft uiteindelijk, op een stapel matrassen zijn ‘prinses’ aan. Natuurlijk komen de Keizer, het Lelijke Eendje en niet te vergeten de Poetsgarnaal ook langs met allerlei avonturen.

7 Tales the musical is exclusief op 7 & 8 juli 2012, te zien in het Stadstheater in Zoetermeer. Het publiek kan alvast een korte blik in de sprookjeswereld nemen door een bezoek te brengen aan de website http://www.7tales.nl. Hier kunnen zij niet alleen kennis maken met de creatives, maar ook met de cast om van te dromen.