Figuranten gezocht voor Historisch Zoetermeer
change_status
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  30
Geregistreerd  2005-06-19

Figuranten gezocht voor Historisch Zoetermeer

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt voor het tweede jaar het festival Historisch Zoetermeer plaats op het Marktplein en de Dobbeplas in het stadscentrum van Zoetermeer. Overdag is de jeugdmusical “Spion op de toren” gratis te bezoeken en zijn er optredens van onder meer De Geuzen, ridders, roofvogelshows, etc.

‘s Avonds is er het spektakel AQUA, waarbij het water van de Dobbeplas het toneel wordt voor een reis door de geschiedenis. Het publiek gaat mee naar de Middeleeuwen, ontmoet de Geuzen, duikt in de 18e eeuw en ziet Zoetermeer groeien.. AQUA is een spektakel op en rond het water en was vorig jaar een groot succes. Dit jaar worden er weer nieuwe dansen, beelden en songs aan het verhaal van Zoetermeer toegevoegd.

AQUA is op zoek naar mensen die willen acteren en figureren (en eventueel dansen) in de verschillende scènes op en rond het water. De repetities vinden op verschillende tijdstippen in overleg plaats, maar in ieder geval moet je vrijdag 28 september vrij houden voor de generale repetitie. Lijkt het je leuk om op deze manier met acteren bezig te zijn? Wil je optreden voor een duizendkoppig publiek? Geef je dan snel op!

Je kunt je opgeven door een email te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Hier kun je ook terecht voor meer informatie.