Open dagen van de Dutch Academy of Performing Arts (29-1 en 12-3)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Open dagen van de Dutch Academy of Performing Arts;
Zét die stap, om je droom waar te kunnen maken!
Altijd al gedroomd van een baan in het musicalvak? Beschik jij over discipline, doorzettingsvermogen en genoeg talent? Zet dan dinsdagavond 29 januari en/of 12 maart in je agenda en kom naar een open dag van de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer.
De DAPA biedt jonge, ambitieuze mensen de kans om hun talenten te ontwikkelen. In vier jaar tijd word je klaargestoomd om het werkveld in te gaan. Naast de professionele lessen,  doe je veel praktijkervaring op en ga je op zoek naar jouw specialiteiten.
Op de open dag krijg je —naast spetterende optredens door studenten-  de kans om workshops te volgen en met docenten en studenten te praten. Ook zal er duidelijk worden verteld wat er van jou wordt verwacht en wat jij van de opleiding kan verwachten. Kortom: je krijgt een duidelijke indruk van deze opleiding.
Begint het al te kriebelen? Geef je dan nu op voor de open dag! Voor het inschrijfformulier en meer informatie over de opleiding, kun je terecht op http://www.musicalopleiding.nl
Ben je wel geïnteresseerd, maar nog niet klaar met de basisschool/voortgezet onderwijs? Neem dan eens een kijkje op http://www.nme-foundation.nl voor de vooropleidingen.