Audities voor ‘Willem van Oranje’
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  3
Geregistreerd  2013-11-07

Theatergroep Max Mini houdt audities voor een nieuwe, spannende en originele show!

In september 2014 speelt Theatergroep Max Mini alweer haar 48e voorstelling en jij kan meedoen! Max Mini draagt al jaren haar steentje bij aan de lokale cultuur van Etten-Leur met zelfgeschreven stukken, plaatselijk talent en altijd weer een prikkelend thema…

Ook komend jaar staat er weer een flinke persoonlijkheid op de planken: niemand minder dan Willem van Oranje! Volg de Vader des Vaderlands in een nieuwe, stoere en spannende musical, met originele muziek, ridderlijke dapperheid en adellijke arrogantie. Wees getuige van Willems moed, zijn eeuwige vete met Filips II en zijn strijd met IJzeren Hertog Alva. De Prins van Oranje: altijd stevig in zijn schoenen door ieder die hem steunt. Maar wie is toch die Eva…?

Denk jij dat je Max Mini kan aanvullen met jouw dans- speel- en/of zangtalent? Schrijf je dan in om auditie te doen op maandagavond 25 november en bewijs dat jij ook de ingrediënten van een echte Max Miniaan in je hebt! Repetities vallen op maan- en woensdagavonden en in de week van 22 t/m 28 september spelen wij onze voorstelling, met nog een speciaal lunchconcert op moederdag (11 mei).

Meer informatie en schrijf je in via http://www.maxmini.nl.