Maar je krijgt er heel veel voor terug
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Bastiaan Ragas schenkt decor theatervoorstelling aan goed doel
Acteur en theaterproducent Bastiaan Ragas schenkt na zijn laatste theatervoorstelling [UTF-8?]à¢â‚¬ËœMaar je krijgt er heel veel voor [UTF-8?]terugà¢â‚¬â„¢ het decor aan verschillende goede doelen. Op zaterdag 17 mei spelen Ragas en tegenspeelster Anne-Marie Jung hun laatste voorstelling in het openlucht theater Caprera te Bloemendaal.

De grote hoeveelheid aan touwen, bij elkaar 1 kilometer, die het pronkstuk van het decor vormen krijgen een nieuwe bestemming in een gymzaal van de scholengemeenschap in de Bijlmer, een scoutingclub in Zutphen en een stichting voor gehandicapte kinderen in Soest. De overige decorstukken, waaronder een kinderbedje, speelgoed en een kinderwagen, worden na de voorstelling ook weggegeven.

Maar Je Krijgt Er Wel Heel Veel Voor Terug
De voorstelling is een bewerking van de bestseller waarmee Ragas in 2011 debuteerde. De Wikileaks van het vaderschap, zo werd het omschreven. Het boek bevat openhartige verhalen en is humoristisch en relativerend. Ragas, getrouwd met presentatrice Tooske en vader van vier kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12, analyseert in ‘Maar je krijgt er wel heel voor terug’ onder andere wat algehele vertrutting, agendasex en chronisch slaapgebrek met je doet.

Diederik Ebbinge (Vliegende Panters, Matterhorn) was verantwoordelijk voor de regie. Bastiaan schreef samen met Niek Barendse (bekend van onder andere de voorstelling ‘Vijftig tinten… de parodie’) het script.
De voorstelling naar het boek ging op 13 januari jl in première en werd met groot enthousiasme ontvangen door pers en publiek. Zie voor meer informatie: http://www.derodeboksbal.nl.

‹‹ Aspe in het theater      Snowden (2016) ››