Het Musicalconcert 2015
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Cinthia de Neef in ‘Het Musicalconcert’

28-07-2014 Geschreven door Giovanni Sturkenboom

De tweede productie van Jim Leijen Entertainment, ‘Het Musicalconcert’ zal in november 2015 in première gaan. Vandaag maken wij bekend dat Cinthia de Neef onze cast zal versterken.

Cinthia de Neef studeerde muziektheater aan het Rotterdams Conservatorium, daarna studeerde ze in 2009 af aan de Amsterdamse Theater Academie. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar vertolking als ‘’Lorraine’’ in de musical ‘All Shook Up/Love me Tender’ van Joop van den Ende Theaterproducties. Daarna stond ze meerdere malen te schitteren in ‘Musicals Gone Mad’ en speelde ze in verschillende theaterproducties.

‘Het Musicalconcert’ is een intieme theatervoorstelling die zal gaan toeren langs diverse theaters. Tijdens de voorstelling gaat het publiek op visite bij Aron, op het eerste gezicht een doodnormale jongen totdat zijn voordeur achter hem sluit.

De eerste try-out zal op 22 oktober 2015 plaatsvinden waarna de productie op 5 november 2015 in première zal gaan in Breda. Na de première zal de productie nog enkele weken te zien zijn in heel Nederland. Overige castleden zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Meer informatie omtrent deze productie kunt u vinden op http://www.jlentertainment.nl

  [ # 1 ] 11 August 2014 06:17 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2014-05-20

Richard Spijkers op de planken in ‘Het Musicalconcert’

11-08-2014 Geschreven door Giovanni Sturkenboom

Hoewel de tweede productie van Jim Leijen Entertainment pas 5 november 2015 in première gaat, maken wij vandaag de eerste mannelijke castlid al bekend. Richard Spijkers zal op de planken schitteren in ‘Het Musicalconcert’.

Richard Spijkers studeerde muziektheater aan het Conservatorium in Tilburg en MusicAllFactory.

Hij vertolkte meerdere malen diverse hoofdrollen in musicals zoals Passion, Romeo en Julia, Beauty and The Beast, The Full Monty, Les Miserables en Kuifje en de Zonnetempel. Recentelijk speelde Richard in Bonifatius de musical. Naast musicals trad hij in binnen- en buitenland ook op in diverse dinershows. Op televisie verleende hij zijn medewerking aan Goede Tijden Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen, Rozegeur en WodkaLime.

Eerder werd al bekend dat Cinthia de Neef (All Shook Up/Love me Tender) te zien zal zijn in ‘Het Musicalconcert’. Deze productie krijgt naast deze titel nog een thema toegewezen, deze wordt later bekend gemaakt. De première staat gepland op 5 november 2015 in Theater De Avenue in Breda en zal daarna reizen langs kleine intieme theaters in heel Nederland.

De kaartverkoop start op 1 november 2014. Meer informatie omtrent deze productie kunt u vinden op http://www.jlentertainment.nl

  [ # 2 ] 27 September 2014 07:25 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Roeselien Wekker keert terug op de planken

Roeselien Wekker keert eind volgend jaar, na ruim 5 jaar, terug op de planken in ‘Het Musicalconcert’, geproduceerd door Jim Leijen Entertainment. Hoewel Roeselien met haar bedrijf ‘PitchYou’ succes heeft, is dit voor haar het ideale uitstapje.

Roeselien Wekker werkte de afgelopen 20 jaar als uitvoerend artieste voor diverse theaterproducties en televisieprojecten. In het theater schitterde ze onder andere in de musicals ‘The Wiz’ en ‘All Shook Up/Love me Tender’, beide geproduceerd door Joop van den Ende.

Na haar carrière als uitvoerend artieste besloot Roeselien nieuwe paden te bewandelen,namelijk die van het ondernemerschap. Ze richtte haar bedrijf pitchyou.nl op met als missie:Inhoud en entertainment samen te brengen om zo tot een overtuigende pitch of presentatie te komen.  Kortom, ze houdt zich tegenwoordig bezig met het overbrengen van een verhaal, het pitchen van jezelf, product of dienst.

Jim Leijen Entertainment is bijzonder verheugd dat Roeselien voor ‘Het Musicalconcert’ terug keert op de planken. Met haar terugkeer staat ze onder andere naast haar oud-collega Cinthia de Neef en Richard Spijkers.

Roeselien reageerde zelf ook op het nieuws: ‘Ondanks dat ondernemen de perfecte manier is om mijn kennis en vaardigheden te delen, zal ik altijd mijn passie voor het artiestenvak houden. Het Musicalconcert is dus echt een cadeau!’

De producent is nog druk bezig met het creatieve proces waarbij het creatieve team steeds meer invulling krijgt. Niemand minder dan Esther Hart zal de zang coaching op zich nemen. Zij speelde evenals Roeselien in ‘The Wiz’ en is momenteel veelal werkzaam als zangcoach van Marco Borsato en Edwin Evers.

‘Het Musicalconcert’ is vanaf 22 oktober 2015 te zien in diverse kleine en intieme theaters in Nederland. De productie zal echter op 5 november 2015 in première gaan waarna deze nog zal een kleine tournee zal krijgen. De overige twee castleden worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie omtrent deze productie kunt u vinden op http://www.jlentertainment.nl