The Ten Tenors - On Broadway
change_status
Avatar
Hoofdrolspeler
RankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  1024
Geregistreerd  2013-05-26

The Ten Tenors - On Broadway

Down Under of in de lage landen… Waar ze ook concerten geven, overal worden ze teruggevraagd. En daar blijft het niet bij. Fans in nog niet ‘veroverde’ landen vormen de aanleiding ook daar hun unieke geluid en prachtige repertoire te laten horen. Hebt u nog niet een concert van The Ten Tenors bijgewoond? Laat u dan nu verleiden. U zult er geen spijt van krijgen!

De producenten van The Ten Tenors hebben voor de komende concert tournee het thema Broadway gekozen.  Tijdens het concert zullen tien van de warmste Australische tenoren het publiek trakteren op Broadway’s grootste hits. Een combinatie van contrasten uiteenlopend van krachtige en imponerende zang tot rustgevende schoonheid.

The Ten Tenors zijn een ongelooflijk internationaal succes. Niet alleen de mooie stemmen en hun sympathieke persoonlijkheden heeft dit Australische gezelschap dit succes gebracht. Ook hun niet afladende werklust speelt daarbij een rol. Gemiddelde verzorgen zij 250 shows per jaar in zeven continenten en hebben meer dan 3,5 miljoen mensen hun concerten bezocht. Alleen de liefde voor de muziek, hun fans en het uitdagen van zichzelf en hun publiek maakt dit mogelijk.

http://thetentenors.com

Concertdata:
20 Januari - Theater Het Park, Hoorn
22 Januari - Parkstad Limburg Theater, Heerlen
23 Januari - De Doelen, Rotterdam
21 Februari - Martini Plaza, Groningen