Golden Voice of Bollywood, Anuradha Paudwal
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

The Golden Voice of Bollywood, Anuradha Paudwal, komt voor slechts één show naar Nederland!

Anuradha Paudwal is één van de bekendste en zeer gewaardeerde Hindi zangeressen. Samen met haar live band brengt zij een greep uit haar vele wereldberoemde Bollywood hits ten gehore. Na de show kunt u in de foyer van de theater het feestje voortzetten op de afterparty in samenwerking met RadioSBSFM met DJ Wizard en natuurlijk eten en drinken. Mis deze unieke kans om de razend populaire zangeres uit India live te zien en horen niet!

Anuradha werd geborden in Karwar in Karnataka als Alka Nadkarni Zonder klassieke zangopleiding maar door uren naar Lataji te luisteren leerde ze zich de zangkunst aan en bereikte ze de absolute top in Bollywood. In 1973 ging haar carrière van start met filmmuziek en Marathi songs. Maar Anuradha brak pas echt door als playback zangeres in bekende Hindi films. Iedereen kent haar wereldberoemde songs c.q. films ‘Dil Hai Ke Mata Nahin’ en ‘Ek Aanam Chahiye Aashique Ke Liye’.

Anuradha zingt in maar liefst 14 talen en heeft meer dan 3000 liedjes in het Hindi gezongen. Ze werd onderscheiden met 5 nationale en filmfare awards en kreeg maar liefst 14 nominaties als best female singer. Daarnaast werd ze onderscheiden met de Lata Mangeshkar award en de Mother Theresa “Life Time Achievement. Ze werkte met alle grote componisten zoals Laxmikant Pyarelal, S.D.Burman, Shiv Hari, Ravindra Jain, Arun Pau, Dwal Ajay- Atul en R.D. Burman.

Het programma in het Luxor zal overwegend bestaan uit haar superhits!

Locatie:        nieuwe Luxor Theater
Datum:        vr 20 februari 2015
Aanvang:      20:00
Prijs:          vanaf € 34,00
Meer info:      http://www.luxortheater.nl/94-1474-Anuradha-Paudwal

Kaarten voor de voorstelling via http://www.luxortheater.nl of aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is van ma t/m za telefonisch bereikbaar van 13.00 tot 18.00 uur, en geopend op ma t/m za van 16.00 tot 18.00 uur.