30 maart 2015 - Musical benefietconcert “Back to India”
change_status
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  4150
Geregistreerd  2012-03-09

DJ Jansen en Joost de Jong zijn in de zomer van 2005 via stichting Motherhood voor twee maanden vertrokken naar India. Daar zijn zij vrijwilligerswerk gaan doen voor de slachtoffers van de tsunami, die op tweede kerstdag 2004 de oost- en zuidkust van India verwoestte. Meerdere keren gingen zij terug om een weeshuis, dat speciaal voor tsunami-slachtoffers gebouwd is, te steunen d.m.v. geld, goederen en bovenal hun aanwezigheid!

De talenten die ze in Nederland gebruiken om hun brood mee te verdienen konden ze in India aanwenden om de mensen even uit de ellende van alledag te halen. Zingen, dansen en spelen met de kinderen, maar ook met de volwassenen, want theatertaal is een universele taal die iedereen begrijpt!

In 2015 DJ gaat terug naar het St. Joseph’s and St. Mary’s Children’s Home - Mutton in Zuid India. Het huis bestaat inmiddels tien jaar. DJ zal alle nieuwe kinderen ontmoeten en een reünie houden met de kinderen van vroeger, waarvan sommige inmiddels volwassen zijn geworden.

Benefietconcert
Om geld in te zamelen is er op 30 maart 2015 in het M-Lab Amsterdam een benefietconcert georganiseerd. Met optredens van onder meer Tony Neef, Lone van Roosendaal, Jasper Taconis en Brigitte Nijman belooft dit een geweldige avond te worden!

Help jij Joost, DJ en de kids in India helpen? Kom dan 30 maart ook naar het M-Lab.
Kaarten kun je bestellen door 25 euro (per kaartje) over te maken naar NL 15 TRIO 0197 9925 79 o.v.v. je email adres en benefiet.

Check de Facebook page: Back to India.
Elke euro gaat naar de kids, geen strijkstokken! Iedereen werkt volledig belangeloos mee, because sharing is caring!

Hier zijn meer namen te vinden. Verder nog even vermelden dat er geen kaarten aan de deur worden verkocht.

[ Gewijzigd: 10 March 2015 06:23 PM by June ]
   Handtekening   

“Elphaba, je bent de mooiste…”