Gratis proefles Opleidingsklas Cadenza Theateropleidingen Zoetermeer
change_status
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  729
Geregistreerd  2005-10-07

Interesse in de Opleidingsklas van Cadenza? Op vrijdag 5 juni a.s. kun je een gratis proefles volgen.

De Opleidingsklas van Cadenza Theateropleidingen is bedoeld voor iedereen van 14 t/m 25 jaar die ambities heeft in de toneel-, TV- of filmwereld. Je krijgt wekelijks les in verschillende vakken met het doel je op te leiden voor een vervolgopleiding (bijvoorbeeld toneelschool, filmacademie of conservatorium) of een baan. De lessen richten zich in eerste instantie op de drie belangrijkste theaterdisciplines; zang, dans en spel. Bij alle lessen staat je persoonlijke ontwikkeling voorop.

e Opleidingsklas van Cadenza leidt je op tot een allround performer. Je krijgt les in de disciplines zang, dans en spel. De lessen worden gegeven volgens het Acteerschema voor spel en Complete Vocal Technique en EVTS voor zang. Deze Opleidingsklas vormt de basis voor een verdere opleiding of doorstroming naar bijvoorbeeld het amateurtheater of semiprofessionele circuit. Oud-leerlingen van de Opleidingsklas zijn aangenomen bij bijvoorbeeld DAPA, Frank Sanders Academie, Codarts, Theaterschool Rotterdam, studeren Theaterwetenschappen of Nieuwe Media en spelen nu zelf voorstellingen of geven les.

Je vorderingen worden bijgehouden op drie rapporten. Je geeft twee vrije presentaties in het jaar en er wordt afgesloten met een gezamenlijke presentatie in de vorm van een voorstelling.

Op vrijdag 5 juni om 19.30 uur kun je een gratis proefles volgen. Op deze avond krijg je 3 uur les in zang, dans en spel van onze docenten. En heb je de kans de leerlingen van dit jaar aan het werk te zien. Je kunt je opgeven voor de proefles via .(JavaScript must be enabled to view this email address). De proefles vindt plaats in het CKC Zoetermeer