Audities voor Legally Blonde!
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  23
Geregistreerd  2012-07-20

Dit is jouw kans!

Wie heeft zin om mee te doen aan een eigentijdse, kleurrijke, moderne, superleuke musical? Een musical waarbij de muziek ervoor zorgt dat je niet stil kunt blijven zitten. Een musical met een boodschap, verpakt in een hoog tempo, komedie en veel zang en dans.

Iris Performing Arts is een amateur musicalgezelschap die afgelopen jaar 5 jaar bestond. Bij een feestelijk jubileum hoort een feestelijke musical en daarom is dit jaar gekozen voor de productie: LEGALLY BLONDE!


Afgelopen productie hebben we dit gevierd door voor uitverkochte zalen in de prachtige Goudse Schouwburg te staan. En dit jaar willen we dit met jou nog een keer overdoen!

Op 26 september 2015 houden we de audities in Gouda. Dit is ook de plaats waar elke week op vrijdagavond (en een enkele zaterdag) wordt gerepeteerd. Ben je enthousiast en wil je meer weten over de rolbeschrijvingen, locatie, repetitierooster, de voorstellingen, kosten etc.?

Ga dan naar: AUDITIES LEGALLY BLONDE


* volwassenen: vanaf 17 jaar en ouder
* jongens en heren graag reageren. Vooral oudere jongemannen dit keer.
* audities voor de bij- en hoofdrollen: ruime, tot heel veel, ervaring/talent vereist.
* geen ervaring op gebied van zang en spel? Geen probleem.
  Voor jou is plek in het ensemble. Je wordt altijd hiervoor aangenomen.
* alleen dansen? dat kan ook!
* professioneel vakkundig artistiek team
* Last but not least: Iris Performing Arts wil een platform bieden voor iedereen. Daarom nemen we ook beginnende artiesten aan (in ensemble)** Laat deze kans niet lopen, want je staat wel tussen heel getalanteerde mensen en semi-professionals in en krijgt coaching van een professioneel team.
**als je bereidt bent om met veel plezier en passie negen maanden met ons het repetitieproces in te gaan, heel veel inzet toont (en dan bedoelen we echt heel veel) en leuk in het team past.
**voor kwaliteit gaat en goede voorstellingen wilt neerzetten waar je trots op kunt zijn.
** de cast mag uit niet meer dan 30 personen bestaan. Bij meer mensen, gaan we splitsen.

[ Gewijzigd: 12 July 2015 10:37 AM by Irisperformingarts ]