Audities Historalia Westerlo
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

HISTORALIA organiseert AUDITIES voor een nieuwe musicalproductie

We zoeken voor onze hoofdcast en ensemble professionele en semi-professionele musicalartiesten van alle leeftijden en studenten musical/muziektheater.

Na het succes van onze vorige productie “Marie-Antoinette”, goed voor 23 000 toeschouwers, zijn we bezig met de preproductie van onze volgende musical over één van de belangrijkste figuren uit de Belgische geschiedenis. Over welk figuur het juist gaat, houden we nog even geheim.

HISTORALIA staat voor grootse visuele musicalspektakels waarbij honderden liefhebbers samen met een professionele hoofdcast zorgen voor een unieke belevenis in een prachtig historisch kader.

Deze nieuwe creatie zal opgevoerd worden tijdens de maand augustus 2016 op het water voor het kasteel van de prinsen de Merode in Westerlo.

Historalia stelt zich tot doel om ons Belgisch cultureel en historisch patrimonium door middel van muziek-en dansspektakels te (her)ontdekken.

Inschrijven
Inschrijven voor deze auditie kan je online via deze link.

Audities voor professionelen en studenten vinden plaats op 19 en 21 september 2015. Je inschrijving moet gebeuren voor 10 september.

Audities voor liefhebbers vinden plaats op 10 en 11 oktober 2015. Ook zij kunnen zich via de link al inschrijven tot 1 oktober.
 
Voor een impressie over onze vorige productie Marie-Antoinette : klik hier !