RENT zoekt mannen
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2014-06-13

Aanmelden voor de audities van RENT kan niet meer. Maar speciaal voor de mannen doen we een laatste auditie oproep! RENT is een uitdagende voorstelling met in de hoofdrollen vooral veel mannen. Twijfel niet langer en geef je vandaag nog op voor de audities. Deze vinden plaats op woensdag 8 september. Aanmelden kan tot en met zondag 6 september.

Hieronder een overzicht van de mannen rollen en synopsis van de voorstelling:
Rent vertelt het verhaal van een groep jonge kunstenaars die moeten zien te overleven in New York ten tijden van de aidsepidemie begin jaren ’90. We maken kennis met Mark een jonge filmmaker die een jaar het leven van zijn vrienden gaat volgen. We leren de acht vrienden kennen op hun weg naar volwassenheid. Ze worden geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslavingen en verlies. Ze proberen ieder op eigen wijze de essentie van het leven te ontdekken. Wat doe je als weet dat je niet lang meer zult leven? Leef voor vandaag!

Repetities en voorstellingen:
‘Rent’ zal worden opgevoerd op vrijdag 29 (generale repetitie), zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016 in het Kwadrant Theater in Zoetermeer. De repetities vinden plaats op de dinsdagavonden van 19:00 uur tot 22:30 uur. De repetities starten op dinsdagavond 22 september. Vanaf november gaan we repeteren op dinsdag en woensdagavond van 19:00 tot 22:30. Er zullen ook vier repetitie weekenden plaats vinden. Deze zijn op 10 en 11 oktober, 14 en 15 november, 12 en 13 december en 16 en 17 januari. 

Audities:
Voor deze productie zijn wij op zoek naar getalenteerde, enthousiaste jongeren vanaf zestien jaar. De audities zullen plaatsvinden op dinsdagavond 8 september en woensdagavond 9 september 2015 in het Kwadrant Theater te Zoetermeer. Rolbeschrijvingen vind je onderaan dit bericht. Opgeven voor de audities kan tot en met 6 september 2015 door een e-mail te sturen met de volgende gegevens:
- Naam;
- Leeftijd;
- Ervaring;
- Rol waarvoor je auditie doet
- Telefoonnummer;
- Foto.

Na je aanmelding word je door ons ingedeeld en ontvang je meer informatie over je auditie.

Rollen
Roger: tenor
Mark: tenor
Collins: hoge bariton
Angel: tenor
Benjamin: Bariton

Dus wil je graag in deze spraakmakende musical staan? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en samenwerken met een gezellige en hardwerkende groep? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Wellicht tot bij de audities!

[ Gewijzigd: 30 August 2015 08:39 PM by Jeroen ]