Jeans Jubileumconcert
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

AANKONDIGING JEANS 25 JUBILEUMCONCERT
Beatrix Theater, Utrecht 28 september 2015

Op maandag 28 september vindt in het Beatrix Theater in Utrecht het unieke JEANS25 Jubileumconcert plaats. Het concert is een tribute aan 25 unieke JEANS shows, de talenten die erin gespeeld hebben en ons trouwe publiek dat ons al die jaren gesteund heeft. De Jubileumshow wordt gepresenteerd door Frits Sissing en geregisseerd door Perry Dossett.
JEANS25 viert deze heugelijke verjaardag op het toneel samen met de jonge cast van de Jubileumtournee, de volledige cast van onze nieuwe ‘teachingproduction’ JEANSTeenZ én met gastoptredens van oud-JEANS-ers. De oud-JEANS-ers die als “special guests” acte de présence zullen geven tijdens dit unieke concert zijn:
Tony Neef, Sophia Wezer, Antje Monteiro, John Vooijs, Pearl Josefzoon, Brigitte Nijman, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Ellen Evers, Roy van den Akker, Remko Harms, Eileen Schilder, Nigel Brown, Harold Verwoert, Edwin Gerritsen en Bennie Hölzken.
JEANS is geen musical, geen revue, geen cabaret en geen popconcert. Het is totaal muziektheater. Onder begeleiding van de live JEANS-band zullen ook tijdens het Jubileumconcert nummers van toen maar zeker ook van nu op het podium gebracht worden. Uiteraard zijn alle nummers in het welbekende JEANS-jasje gestoken.
De afgelopen jaren hebben we heel veel mooie jonge talenten een podium mogen bieden. Het misschien wel broodnodige maar zeker altijd verdiende ‘duwtje in de rug’. JEANS is een ongecompliceerde heerlijk optimistische show, maar wel een pittige leerschool; dans, zang, interactie met publiek; het uiterste werd en wordt nog steeds van de cast gevraagd.
Er is geen enkel theaterproductiebedrijf in Nederland (en misschien wel wereldwijd) dat met één enkele theaterformule al zo lang in de theaters te zien is. In de loop der jaren heeft de show dan ook een vaste schare trouwe fans opgebouwd en nog steeds trekt de show, vanwege de toegankelijkheid en het ongecompliceerde karakter, vele nieuwe bezoekers naar de theaters. Het Jubileumconcert is een tribute maar tevens de vooraankondiging van de nieuwe theatertournee van JEANS die later in oktober in première zal gaan.

CREDITS
CAST JEANS25 Tournee
Nigel Brown
Florens Eykemans
Kimberly Fransens
Deborah de Groot
Sarah van der Meer
Manon Prins
Naidjim Severina
Xander Venema

BAND
Drums - Bennie Top (MD)
Gitaar - Harmen Leurink
Bas - Marco Verhoogt
Toetsen - Shelton Telesford
Koper — Martijn Bosma
Viool — Diederick Ensink

CAST JEANSTEENZ
Maria Piel
Liek van Loon
Anne Homburg
Davey Busman
Alanis Blom
Sterre Kaiser
Yanaiza Helder
Manou Jue Cordosa
Pieter Berry
Jaleesa Goris
Mirthe Gul
Sydney Tros
Sterre Koning
Leon Liefers
Roos van Luijtelaar
Sterre van Woudenberg
Aylinn Verhoeven
Rowi Kuijpers
Eefje Edwine Jansen
Luuk Bossers
Amber de Rooij
Luana Khelashvili

Regie: Perry Dossett
Musical Director: Bennie Top
Musical Assistent/Vocal Coach: Eileen Schilder
Jubileumconcert : 28 september 2015 Beatrix Theater Utrecht
Publiciteit: José Maes .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website : https://www.facebook.com/theatershowjeans /
http://www.jeanstheatershows.nl
(wijzigingen voorbehouden)