Meedoen met wervelende, moderne musical Legally Blonde
change_status
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  23
Geregistreerd  2012-07-20

Heb je altijd al eens willen meespelen in een musical? Dan is NU je kans. Je moet je wel snel inschrijven, want over een paar dagen zijn de audities al!

Het verhaal gaat over Elle Woods, een sociĆ«teitsmeisje, die aan een rechtenstudie aan de universiteit van Harvard begint om haar ex-vriend Warner terug te winnen. Ze ontdekt hoe de kennis van rechten anderen kan helpen en gaandeweg ontdekt ze dat ze meer is dan een ‘dom blondje’ en wint uiteindelijk een belangrijke rechtszaak waarin ze sportkoningin Brooke Wyndham verdedigt. Met de hulp van haar vriendinnen vindt ze uiteindelijk haar ware liefde in Emmett, een mede-student.

We verzoeken iedereen vanaf 16, 17 jaar te reageren. Met name jongens en mannen worden verzocht auditie te komen doen. Er is geen maximum leeftijd. Iris Performing Arts

Op zaterdag 26 september 2015 vanaf 10 uur worden GRATIS WORKHOPS ZANG, DANS EN SPEL GEGEVEN. Daarna volgen de audities (solo zang). Hiervoor betaal je 10 euro, zodat we zeker weten dat je komt.

Iris Performing Arts produceert amateurproducties op kwalitatief hoogwaardig niveau. Je krijgt lessen in zang, dans en spel aan de hand van de productie waaraan we werken. Hier zijn kosten aan verbonden.

De audites zijn om op de belangrijkste rollen aanstormend talent te zetten of afgestudeerden richting musical of zang. In het ensemble is altijd plek. Ook voor beginners en mensen met weinig ervaring. Alleen bij te veel aanmeldingen moeten we mensen op de wachtlijst zetten.
Nogmaals, de audities zijn al bijna. Op de website staat alle informatie!
Iris Performing Arts

Hopelijk tot ziens op zaterdag 26 september!

Meer info?
Ga naar: Iris Performing Arts