Fontanelly Hoop & Troost revue in oktober in Theaterstudio Amsterdam
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Musical vedette Marjolijn Touw regisseert nieuwe revue
De Fontanelly Hoop & Troost revue in oktober te zien bij Theaterstudio Amsterdam

Na ’t succes van The Rozettes met Frank Sanders en Barrie Stevens, staat in de maand oktober de revue centraal in Theaterstudio Amsterdam met de Fontanelly Hoop & Troost Revue. Het jonge, gedreven acteer duo bestaande uit Mitch Blaauw en Liza van Zijderveld, heeft heimwee naar de revue. Mitch en Liza blikken met de Fontanelly Hoop & Troost revue terug op de oude glorie, de loopbaan en het leven van de denkbeeldige Fontanelly’s: broer en zus die tot late leeftijd samen het podium betraden. Zo wordt de oude doos van zolder gehaald, met al bijna onder het stof bedolven liedjes uit tv-series als Ja zuster, nee zuster en Het Schaep met de vijf Pooten. Ook stukken van Robert Long en Wim Sonneveld krijgen een nieuwe glans tijdens deze spetterende revue voorstelling!
Marjolijn Touw, die niet alleen als regisseur betrokken is bij het stuk maar ook de teksten levert, vindt het bijzonder dat deze twee jonge theatermakers belangstelling hebben voor repertoire uit het verleden. De samenwerking tussen Marjolijn en Mitch is niet nieuw, zo stonden zij al eerder samen in de succes musical ‘Ciske de Rat’.
De Fontanelly Hoop & Troost Revue is vanaf 5 oktober te zien in Theaterstudio Amsterdam. Reserveren kan via: http://www.theaterstudioamsterdam.nl of telefonisch: 020-3417194