Open repetitie avond voor musical Chimère
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2015-09-29

C-Squad, de musicalvereniging uit Castricum (Noord-Holland)

Wil je graag zingen, dansen en acteren? Kom dan vrijblijvend langs tijdens een repetitie!

De ene week repeteren wij op maandagavond onder leiding van Micheal Bot (o.a. bekend van Spangas). Op deze avond gaan we aan de slag met het acteren. We beginnen met een fijne warming-up om vervolgens de scenes in te gaan. Door middel van verschillende speltechnieken en aanwijzingen van Michael wordt het stuk steeds meer vormgegeven. Elke repetitie is weer nieuw en leerzaam.
De andere week repeteren wij op de dinsdagavond aan onze zang. Dit doen wij onder leiding van Jenny van Huissteden. We behandelen de koorstukken uit de musical waar wij momenteel voor oefenen, van Meat loaf tot Glee. Met de zangstukken die we behandelen, leren we meerstemmig te zingen en werken we aan onze samenklank.

Op dit moment werken we aan een te gekke zelfgeschreven musical, ‘Chimère’. Voor het ensemble (denk aan het koor en kleine rollen met en zonder tekst) zoeken wij nog enthousiaste leden!  Voel jij er wat voor om 1 keer in de week te komen repeteren met ons om een gave voorstelling in elkaar te zetten? Kom dan vrijblijvend kijken tijdens een repetitie op de maandag en/of dinsdagavond. We repeteren in het oude postkantoor van Castricum.

Heb je wat ervaring? Geweldig! Heb je dat niet maar wil je wel graag ervaring op doen? Leuk!  We zijn er om te leren en om lol te hebben met elkaar en om natuurlijk een mooie show in elkaar te zetten. De voorstelling zal plaatsvinden halverwege 2016.

Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)