Brooklyn Nights
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Gedupeerde Volkswageneigenaars mogen gratis naar binnen

Dinnershow Brooklyn Nights start ludieke actie

Gedupeerde Volkswageneigenaars en hun familie krijgen de kans om gratis naar de dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer te gaan. Op zaterdag 24 en 31 oktober zet Studio Aalsmeer haar deuren wijd open voor mensen die dachten een brandschone Volkswagen te rijden. Nu zij door de autofabrikant om de tuin zijn geleid, geeft Brooklyn Nights hen de kans gratis de dinnershow te bezoeken.

Onlangs werd bekend dat de autofabrikant maar liefst 160.000 auto’s terugroept die zijn uitgerust met een zogenaamde Euro 5-dieselmotor. Met deze motoren blijkt te zijn gesjoemeld waardoor ze tijdens een formele test de milieunormen halen, maar in de praktijk veel meer schadelijke stoffen uitstoten. De auto’s moeten nu terug naar de garage waarbij het motormanagementsysteem een update krijgt.

‘Op vertoon van het kopie kentekenbewijs kunnende VW-berijders en hun gasten deze avond met eigen ogen zien hoe Brooklyn Nights wel altijd op volle toeren draait,’ laat een woordvoerder van Studio Aalsmeer weten. ‘We geven hen een afwisselende feelgood avond met hoogstaand entertainment.’

Voor meer informatie over deze unieke actie: http://www.brooklyn-nights.nl/vw