Follies - Stephen Sondheim Musical bij Musicalgroep RiTS uit Delft
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2015-10-21

In 2016 bestaat Musicalgroep RiTS uit Delft alweer 20 jaar. Dat gaan we vieren met een heel bijzondere uitvoering: de Nederlandse musicalpremière van Tony-award winnaar Follies. Follies werd geschreven door Stephen Sondheim, de man die ook verantwoordelijk is voor o.a. de muziek in Into the Woods en bekend staat als de ‘Shakespeare’ van het musicalgenre.

Voor Follies is RiTS op zoek naar spelers vanaf 16 jaar die mee willen doen aan de allereerste Nederlandse musicaluitvoering van Follies in 2016. Het belooft een spetterende jubileumvoorstelling te worden met aanstekelijke dans, fantastische muziek, een uitbundig decor en dito kostuums. Follies heeft veel rollen voor zowel mannen als vrouwen en met name ook rollen in hogere leeftijdscategorieën (in de originele Broadway-cast was de oudste speler 73 jaar!). Kortom: leeftijd speelt (g)een rol in Follies!

Op 14 en 15 november vinden de audities plaats in onze repetitieruimte aan de Mercuriusweg in Delft.
Je kunt je opgeven via .(JavaScript must be enabled to view this email address).
En als je iemand kent die dit ook leuk zou vinden, dan vinden we het heel tof als je die ook van onze audities laat weten! (Bijvoorbeeld door een link naar dit topic of naar onze website met ze te delen).

Meer informatie vind je op onze website: http://www.musicalgroeprits.nl/actueel
Onze auditie-oproep met beelden uit de Broadway-revival vind je hier: https://www.youtube.com/watch?v=gZ89ViCeFys

[ Gewijzigd: 21 October 2015 08:23 AM by ProductieleiderRiTS ]