Tomte - Het Filiaal
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Tomte, een winters concert voor de hele familie
Op zondag 13 december is in Stadsschouwburg Utrecht de première van Tomte, een familieconcert van Het Filiaal theatermakers. Componist Gábor Tarján, objecttheatermaker Ramses Graus en de musici van Insomnio nemen je mee naar een uitgestrekt landschap met sneeuw zover het oog reikt. Kruip diep in je stoel, vergeet alles om je heen en ontdek de wereld van Tomte.

Geïnspireerd door Tomte Tummetot van Astrid Lindgren, stelde Gábor Tarján een soundtrack samen uit werk van o.a. Arvo Pà¤rt, Debussy en Morton Feldman. Tijdens het concert (uitgevoerd door Tarján zelf en drie musici van Insomnio) maakt Ramses Graus ter plekke beelden die op een groot scherm geprojecteerd worden. Soms landschappen van enkele lijnen, dan weer een horizon die in een notenbalk verandert of mysterieuze voetstappen in de sneeuw…

Tomte is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar en tijdens de Kerstvakantie door heel Nederland te zien (Amsterdam, Alkmaar, Breda, Dordrecht, Drachten, Enschede, Hasselt, Leiden, Leeuwarden, Maastricht, Tiel, Tilburg en Zwolle. Kijk voor meer informatie en alle speeldata op http://www.hetfiliaal.nl.

‹‹ Solvo in Urk      Bonte avond in Sesamstraat ››