Workshop Musical Mania (Met CJP korting)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Matthijs van der Meer & Barrie Stevens starten NIEUW BEDRIJF: MB Production Company.

MB Production Company is een jong, fris en dynamisch bedrijf binnen de theater- en televisiewereld. Het bedrijf brengt vernieuwend maar bovenal onderscheidend entertainment. MB is een samenvoeging van de namen Matthijs van der Meer & Barrie Stevens die samen de directie van het bedrijf vormen. Matthijs en Barrie overbruggen 50 jaar werk- en levenservaring waardoor er een unieke artistieke werkcombinatie ontstaat. Tevens een combinatie van een Nederlandse en Engelse nationaliteit wat ervoor zorgt dat amusement binnen de theater- en televisiebranche waar MB Production Company bij betrokken is naar een hoger niveau wordt getild. Matthijs is zowel creatief als uitvoerend betrokken binnen het bedrijf. Barrie gebruikt zijn vakmanschap en ervaring binnen het bedrijf om een artistieke supervisie over projecten te houden.

Op dit moment is het bedrijf bezig om een volledig nieuwe musical van Nederlandse bodem te ontwikkelen. Daarnaast staan er verschillende theaterprojecten in de planning die later dit seizoen bekend worden gemaakt.

WORKSHOP: MUSICAL MANIA!
Wil jij zingen, dansen en acteren? Jouw talent in een weekend individueel en in groepsverband ontwikkelen? Dan is MUSICAL MANIA echt iets voor jou! In de weekenden van 4 & 5 juni en 25 & 26 juni organiseert MB Production Company musicalworkshops in het Polanentheater te Amsterdam. Check de website voor meer informatie: http://www.mbproductioncompany.com

Schrijf je vandaag nog in want VOL = VOL!!

Vragen? Stuur een mailtje naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

[ Gewijzigd: 02 May 2016 01:01 PM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 21 March 2016 12:26 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Workshop: MUSICAL MANIA!

In de weekenden van 4 & 5 juni en 25 & 26 juni organiseert MB Production Company musicalworkshops in het Polanentheater te Amsterdam.

Wil jij zingen, dansen en acteren? Jouw talent in een weekend individueel en in groepsverband ontwikkelen? Dan is MUSICAL MANIA echt iets voor jou!

De visie en vakbekwaamheid van Barrie Stevens en Matthijs van der Meer willen zij tijdens een serie musicalworkshops overdragen aan ambitieuze, gedreven persoonlijkheden. In 2 dagen worden de disciplines show- & musicaldans, acteertraining en liedinterpretatie behandeld.

Ben je enthousiast en gedreven, wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in! Check de website voor meer informatie: http://www.mbproductioncompany.com

————————————————————————————————————————————————
MB PRODUCTION COMPANY
http://www.mbproductioncompany.com

  [ # 2 ] 02 May 2016 01:00 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

MUSICAL MANIA!: De badkamer is jouw repetitieruimte

Jij neemt het zingen onder de douche bloedserieus. In je kamer dans je niet mee met de muziek op de radio, maar studeer je een ingewikkelde choreografie in. Bij het lokale toneelgezelschap De Zonnebloem eis je steevast de hoofdrol op. Je krijgt complimenten van iedereen voor je musicalskills, maar wil je spel eigenlijk naar een hoger niveau tillen.

Lees alsjeblieft verder, want jij bent geknipt voor de Musical Mania workshop. Tijdens deze cursus wordt je twee dagen lang getraind in show- en musicaldans, krijg je acteertraining en leer je meer over liedinterpretatie. Met niet de minste docenten: musicallegende Barrie Stevens en jonge hond Matthijs van der Meer leren je de fijne kneepjes van het vak. En als je dat nog niet genoeg vindt, komen Kim-Lian van der Meij (4juni) en Carlo Boszhard (25 juni) langs als gastsprekers. Step up your musicalgame en schrijf je in!

Met je CJP-pas krijg je een belachelijk hoge korting op de Musical Mania workshop: je betaalt maar € 100,- in plaats van € 195,-! Je leest het goed, dat is een korting van bijna honderd euro. Schrijf je als de wiedeweerga in voor één van de twee cursusweekenden: 4 en 5 juni of 25 en 26 juni.

WEBSITE: http://www.mbproductioncompany.com/#!workshop-musical-mania/zqc1h

MB PRODUCTION COMPANY
http://www.mbproductioncompany.com