Audities musical ‘Pippin’ Theaterplan Parktheater
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  6
Geregistreerd  2012-03-13

Spelers / Zangers / Dansers gezocht voor musical PIPPIN
(15 t/m 21 jaar)

Het artistieke team van Theaterplan weet al jaren hét theatertalent uit de regio te vinden en maakt samen met hen eigenzinnige voorstellingen van bekende titels. Ditmaal laten ze hun creativiteit los op ‘Pippin’. Een verhaal over de (fictieve) puberzoon van Karel de Grote die in zijn zoektocht naar liefde en het leven in theatrale, muzikale en fantasierijke situaties belandt.

Eerdere musicals van Theaterplan, zoals ‘Carmen’ en ‘Footloose’ werden door het publiek goed ontvangen. De jubileumvoorstelling ‘Fame’ trok in januari van dit jaar meer dan 4000 toeschouwers naar Eindhoven.
Jongeren tussen de 14 en 24 jaar kunnen zich aanmelden voor de audities. Ervaring of les is geen vereiste, ambitie en inzet des te meer!

Men kan zich opgeven voor de audities spel, zang of dans. De audities vinden plaats eind mei in het Parktheater van Eindhoven.

Aanmelden kan door het aanmeldformulier van http://www.theaterplan.nl ingevuld te versturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).