Open huis NME Foundation
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Zoektocht naar nieuwe Simba’s, Gretl’s en Ciske’s van start
Jong aanstormend talent start theatercarrière Den Haag

De musicalopleidingen van de NME foundation geven op 23 april 2016 in het Haagse Koorenhuis hun geheimen prijs. Aanstormende talenten maken kennis met de huidige deelnemers die zij herkennen van de kinderrollen die zij in diverse voorstellingen speelden. De nieuwe talenten worden op 23 april door hen meegenomen achter de schermen, geven een inkijkje in het repetitieproces en laten bijzondere previews zien van wat er deze zomer in het Koorenhuis op de planken staat. Aanstormende talenten kunnen vanaf acht jaar oud al beginnen met trainingen in zang, dans en spel en zij kunnen doorleren tot en met de MBO vakopleiding DAPA.

Jong aanstormend talent, theaterliefhebbers en andere belangstellenden krijgen de kans om tijdens de Open Huis Dag van de NME foundation te zien waar de nieuwe generatie theatertalenten vandaan komt. Eén van de voorgangers van de aanstormende talenten is April Darby. Op dit moment is zij understudy van Rachel Marron in ‘The Bodyguard’ en in Dinner Show ‘Pandora’ te zien als leadzangeres. Ooit begon zij bij NME Kids on Tour, waarna zij doorstroomde naar de NME Junior Academie en afstudeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts.

Talenten van de NME foundation worden getraind in zang, dans en spel en werken met grote regelmaat mee aan producties zoals ‘The Sound of Music’, evenementen als het Televisie-Ring Gala, maar ook in de filmwereld waarbij zij meespeelden in ‘Pijnstillers’, een film van Carry Slee.

Exclusieve voorinschrijving
Talenten die de Open Huis Dag bezoeken hebben de exclusieve mogelijkheid om zich direct in te schrijven voor de audities op 4 juni 2016. Met de voorinschrijving zijn zij verzekerd van een plek in de audities en zetten daarmee direct de eerste stap naar een plaats binnen één van de opleidingen.

Mochten er nog jongens een rolmodel nodig hebben:
Anderen die al jong blij NME Kids On Tour te zien waren zijn onder meer Martijn Vogel (Grease, Jersey Boys, Kleine Zeemeermin), Milan van Waardenburg (Tanz der Vampire Berlijn) en Job Bovelander (Zeg ‘ns Aaa, Jantjes, Anne)

  [ # 1 ] 15 April 2016 03:37 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Haagse theatertalenten gezocht
Talenten vanaf acht jaar krijgen kans theaterdromen waar te maken

De nieuwe generatie theatertalenten krijgt op 23 april aanstaande de kans kennis te maken met de trainingen rondom zang, dans en spel van de NME foundation in Het Koorenhuis in Den Haag.


Talenten vinden hun weg binnen de NME foundation op basis van leeftijd en ervaring. Er worden drie opleidingen aangeboden:
-    NME Kids in Training


Voor talenten van ongeveer acht tot twaalf jaar oud die hun talenten willen ontdekken.
-    NME Kids on Tour


Voor talenten van ongeveer tien tot vijftien jaar oud die al theaterervaring hebben.
-    NME Junior Academie


Voor talenten die in de laatste jaren van de middelbare school zitten en een vooropleiding tot artiest willen volgen.

Tijdens de Open Huis Dag worden er workshops aangeboden, alles verteld over de opleidingen en de auditieronde, die plaats vindt op 4 juni. Ook zijn er previews te zien van voorstellingen die deze zomer in première gaan door de huidige groep studenten. Op http://www.nme-foundation.nl is meer informatie te vinden over de opleidingen en de Open Huis Dag. Talenten kunnen zich direct aanmelden voor de Open Huis Dag door een e-mail te sturen waarin staat met hoeveel mensen ze komen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).


  [ # 2 ] 19 April 2016 10:04 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Van musicalopleiding NME Kids on Tour tot lead vocalist dinnershow Pandora

Nieuwe kansen Haagse musicaltalenten

Dat de theateropleiding NME Kids on Tour zijn vruchten afwerpt is te zien bij April Darby, nu lead vocalist van dinnershow Pandora en te zien als alternate van Rachel Marron in the Bodyguard. Zij is begonnen bij NME Kids on Tour, doorgestroomd naar de NME Junior Academie waarna zij afstudeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts. Op 23 april aanstaande openen deze opleidingen hun deuren in Het Koorenhuis in Den Haag voor een nieuwe generatie musicaltalenten.

Tijdens de Open Huis Dag zijn er leuke workshops te doen, ontmoet je de huidige studenten en docenten en krijg je alles te weten over de auditie! Ook zie je previews van voorstellingen die deze zomer in Het Koorenhuis, gespeeld door de talenten van NME Kids in Training en NME Kids on Tour in première gaan. Op http://www.nme-foundation.nl is meer informatie te vinden over de opleidingen en de Open Huis Dag. Talenten kunnen zich direct aanmelden voor de Open Huis Dag door een e-mail te sturen waarin staat met hoeveel mensen ze komen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).