Audities musicalproductie Smack!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2016-03-26

Op 13 en 14 mei audities voor uitdagende musicalproductie Smack!
In de vorm van workshops houden we de audities op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 mei. De auditie voor zang is een verplicht onderdeel. Daarnaast mag je kiezen tussen een auditie acteren of dans. Natuurlijk mag je ook allebei de audities doen! Tussen de zaterdag-audities door verzorgen we een lunch. Na afloop van de audities nemen we even een half uurtje de tijd. Daarna maken we direct de uitslag van jullie audities bekend. We hebben 30 plekken te vullen!

De kosten van de auditie masterclasses zijn € 17,50, inclusief lunch op zaterdag. Inschrijven voor de audities kan tot en met 11 mei.

Ben je door de audities gekomen? Dan is deelname aan Smack! gratis. Wel moet je een paar data in je agenda zetten:

Zaterdag 25 juni / 12.00 uur tot 18.00 uur / CD-opname
Zondag 3 juli / 10.00 uur tot 17.00 uur / Repetitie
Vrijdag 8 juli / 18.00 uur tot 21.00 uur / Technische generale
Zaterdag 9 juli / 11.00 uur tot 22.00 uur / Try-out en Première
Zondag 10 juli / 14.00 uur tot 22.00 uur / 2de en 3de voorstelling

Deelrepetities worden gepland tussen maandag 23 mei en donderdag 7 juli. Een deel van de repetities valt op maandagavonden. Een ander deel plannen we samen met de cast.
Voor eindexamenkandidaten geldt dat wij de eerste weken rekening houden met het drukke schema!

Smack! is een muziektheatervoorstelling waarin dans, zang en acteren samenkomen. Het verhaal gaat over een aan drugs verslaafde tiener die als een speelbal door allerlei absurde scenes wordt gesleurd. De musical is humoristisch, ontroerend en snel.

De voorstelling wordt gemaakt met een team van professionals in regie, choreografie en muziek. Een professionele band zal de spelers live begeleiden tijdens de voorstellingen die op 9 en 10 juli minimaal drie zullen worden uitgevoerd. Een professionele actrice zal worden toegevoegd aan de cast. Ook de vormgeving en techniek worden uitgevoerd door professionals.