‘Sietske Reloaded’ (met Yannick Plugers)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

SIETSKE RELOADED!
De Bossche zangeres Sietske van Dalen van 22 jaar komt 28 mei met een nieuw concert genaamd ‘Sietske Reloaded’. Na grote successen als ‘Puur Sietske’ & ‘Sietske Live’ heeft zij de touwtjes van deze productie volledig in eigen handen. Sietske is helemaal opgeladen voor haar nieuwe show en zal wederom iets moois neerzetten. Dit doet zij samen met onder andere Yannick Plugers en diverse andere gastartiesten.
Mocht u niet eerder bij een show van Sietske zijn geweest dan zou u Sietske van Dalen onder andere nog kunnen kennen van de musical ‘Annie’ van V & V Entertainment. Ze heeft in totaal 25 voorstellingen gespeeld door het zuiden van het land. Dat was een onwijs leerzame tijd voor haar. Daarna is ze haar focus gaan leggen op het behalen van haar diploma, maar is wel door blijven zingen. Zingen is de passie van Sietske en dat zal ze ook altijd met heel haar hart doen.
Vorig jaar april besloot Sietske het een en ander uit te proberen. Daar kwam ‘Puur Sietske’ uit. Dat waren 4 uitverkochten zalen in een klein en intiem theater. ‘Puur Sietske’ werd zo goed ontvangen door het publiek dat ze uiteraard niet wilde stil zitten. En toen kwam Giovanni Sturkenboom van ‘Stent Producties’ met een mooi concept genaamd ‘Sietske Live’. Daarbij werd ze muzikaal begeleid door Diederick Ensink en waren er ook gastartiesten zoals Maarten Smeele en Floortje Smit. ‘Sietske Live’ was een groot succes en is iets waar Sietske met een grote glimlach op terugkijkt.
Voor ‘Sietske Reloaded’ heeft Sietske Yannick Plugers toegevoegd aan de line up. Yannick speelt momenteel in de musical ‘Grease’ en heeft onder andere in de musical ‘Shrek’ geschitterd. Aankomend seizoen kunt u Yannick bewonderen in de nieuwe musical Chorus line.
‘Sietske Reloaded’ kunt u gaan bezoeken op zaterdag 28 mei in ‘Den Durpsherd’ gelegen aan de Kerwijk 61 te Berlicum. Het programma staat vol met muzikale hoogstandjes en verassingen.
U kunt tickets reserveren op http://www.sietskevandalen.nl. Tickets zijn te koop voor slechts
€ 10,00 (inclusief reserveringskosten).