AUDITIES VOOR MOORDHOEK — verhaal van Marietje Kessels
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2016-06-13

In mei 2017 presenteert Stichting Muziektheater Tilburg haar debuutvoorstelling: Moordhoek. Audities worden gehouden op 16, 17, 18 en 20 juli.

Tilburg, 1900. De elfjarige Marietje Kessels vertrekt van huis om een brief te posten. Een paar dagen later wordt ze dood gevonden op het verwulfsel van de Heilig Hartkerk in de Noordhoek. Ze blijkt verkracht en vermoord. Kerk en politiek houden elkaar het hand boven het hoofd en het gerechtelijke proces rammelt aan alle kanten. Pers, justitie en het volk raken verdeeld in een geloofsstrijd. De dader wordt nooit gevonden.
Tilburg, 2016. Machtsmisbruik, een gevoel van twijfel en onmacht, het (on)gelijk van geloof: het blijven actuele thema’s. Daarom brengt een cast van veertig (semi-)professionals en amateurs, begeleid door een live-orkest, dit historische verhaal in een rauwe thrillermusical. Laat u meevoeren, als u durft…

Naar: boek van Ed Schilders | script: Anne Simkens | regie: Geertje Hochstenbach | muziek: Ron Antens | vocal coach: Carla Lagarde - de Waal

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze productie en wil je meedoen?
Schrijf je dan nu in via onze website http://www.muziektheatertilburg.nl/audities.

De audities zijn op 16, 17, 18 en 20 juli 2016. Inschrijven voor de audities is mogelijk tot 8 juli 2016. Na aanmelding ontvang je de in te studeren nummers en meer informatie over de audities.

Graag zien we je inschrijving voor de audities tegemoet!