Sempre Sereno zoekt mannen!
change_status
Avatar
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  67
Geregistreerd  2004-11-15

Voor de jubileumproductie “de 3 musketiers”, die geregisseerd zal worden door Marleen van der Loo, is musicalvereniging Sempre Sereno op zoek naar sportieve mannen. Vanaf maandag 29 augustus wordt er elke maandagavond gerepeteerd van 19.00 uur tot 22.15 uur. De voorstellingen zijn van 31 mei t/m 3 juni 2017 in theater Junushoff in Wageningen.

De musical ‘de 3 musketiers’ vertelt het verhaal van de jonge d’Artagnan die zich aansluit bij de musketiers van koning Lodewijk XIII. Via zijn geliefde Constance, de hofdame van de koningin, komt d’Artagnan achter een complot dat kardinaal Richelieu smeet om de koning in diskrediet te brengen. De kardinaal is erop uit om de oorlog te verklaren aan zowel Engeland als de hugenoten. Hij krijgt daarbij hulp van spionne en moordenares Milady de Winter en de hoofd van zijn garde, graaf Rochefort. Tijdens zijn avonturen raakt d’Artagnan verwikkelt in vele gevechten en benarde situaties. Lukt het hem de koning te redden? En tegen welke prijs?

In deze musical zijn een groot aantal mannelijke personages te zien, waarvan veelal stoere vechtersbazen (schermers), soldaten en musketiers. Daarvoor is Sempre Sereno op zoek naar mannen die niet vies zijn van een goed gevecht. Ervaring met zingen, dansen en spelen is géén vereiste maar vanzelfsprekend wel een pré. Gevechtstrainingen zijn onderdeel van het repetitieproces. Inwoners van Wageningen hebben tenslotte een streepje voor!

Ben jij zo’n man of ken jij zo’n man; geef jezelf of hem op via het contactformulier op onze site (http://www.sempresereno.nl) of door een mail te sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

   Handtekening   

Dit jaar Side Show bij sempresereno.nl/sideshow