Waanzin Zoetermeer zoekt spelers voor FAME!!!
change_status
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  72
Geregistreerd  2007-02-06

Na de succesvolle uitvoeringen in juni 2016 van ‘HAIRSPRAY’ brengt Waanzin TheaterProducties in samenwerking met Theaterorkest.nl in maart 2017 weer een klassieker naar Zoetermeer:

FAME-de musical!!

FAME vertelt het verhaal van een groep studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts, vanaf het moment van hun auditie tot aan het eindexamen. Ze hopen allemaal op een toekomst als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant.

Lijkt het jou leuk om mee te spelen in deze feel-good musical, en lid te zijn van de leukste amateurvereniging van Zoetermeer? Ben je 16 jaar of ouder, kun je zingen, dansen en houd je van acteren: kom dan auditie doen! Je hoeft geen ervaring te hebben, maar wel over een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel beschikken.

De repetities starten in oktober 2016 op maandagavond van 19.00 — 22.15 uur, vanaf januari 2017 komt daar de woensdagavond bij. Tijdens de repetitieperiode is ook een repetitieweekend gepland.
De voorstellingen zijn op 25 en 26 maart 2017 in de Grote Zaal van het Stadstheater in Zoetermeer.

Enthousiast? Meld je dan và³à³r 10 september 2016 aan via .(JavaScript must be enabled to view this email address) ! Vermeld in jouw aanmelding jouw naam, adres, geboortedatum, geslacht en (als je al eerder op toneel hebt gestaan) jouw theaterervaring. De audities zijn gepland op woensdagavond 21 september en maandagavond 26 september 2016 en bestaan uit een zangauditie (zelf gekozen nederlandstalig nummer uit de musical Fame, orkestband zelf te regelen), een speloefening en een dansworkshop van 1,5 uur.Na ontvangst van jouw aanmelding ontvang je meer informatie. Let op: voor deelname wordt een spelersbijdrage gevraagd.