Acteurs (m/v) gezocht voor toneelproductie RONDEDANS
change_status
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  729
Geregistreerd  2005-10-07

Voor de toneelvoorstelling RONDEDANS is Storytellers Zoetermeer op zoek naar ervaren ACTEURS (M/V) vanaf 18 jaar.

Vijf mannen en vrouwen, tien ontmoetingen. In een rondedans volgen we steeds een van de twee op weg naar een volgende seksuele ontmoeting. Wat weten ze van elkaar? Een brengt die ene nacht de voldoening die ze zoeken? Arthur Schnitzlers toneelstuk werd in 1920 verboden vanwege de gewaagde inhoud. Zijn we nu, bijna 100 jaar later, ruimdenkender geworden?

Wil jij in een klein team intensief aan de slag met een indrukwekkend toneelstuk? Voor RONDEDANS zoeken we acteurs en actrices die gezamenlijk gaan werken met de thema’s van dit stuk. Gezamenlijk ontwikkelen we een visie op liefde, verlangen en erotiek. Gezien de inhoud van RONDEDANS zullen alle acteurs en actrices bereid moeten zijn tot eventuele naaktscènes. Uiteraard wordt dit in nauw overleg tussen de spelers en regie bepaald. De regie is in handen van Sebastiaan Smits en Liesbeth van de Giessen.

De beschikbare rollen zijn de prostituee, de soldaat, het dienstmeisje, de jongeman, de jonge echtgenote, de echtgenoot, de jongedame, de dichter, de actrice, de graaf.

RONDEDANS wordt twee keer opgevoerd in de Kleine Zaal van het Stadstheater op zaterdag 26 en zondag 28 november a.s. Repetities vinden in principe plaats op donderdagavond en/of in overleg met de acteurs.

De auditie voor RONDEDANS vindt plaats op donderdag 15 september a.s. vanaf 19.30 uur. Het betreft een individuele auditie. Opgave en meer informatie via .(JavaScript must be enabled to view this email address).