Auditie doen bij *Max Mini*
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2016-10-17

Max Mini houdt weer audities! In september 2017 spelen wij onze 51e jaarlijkse musical, zoals altijd helemaal zelfgeschreven, met decor, muziek en kleding van eigen hand.

Max Mini
Max Mini bestaat al sinds 1966 en is in die tijd gegroeid tot een groep van rond de 70 vrijwilligers, die jaar in jaar uit bijdragen aan een grootse musical. Onze voorstelling ‘Kookpunt’ (2013) heeft een Amateur Musical Award gewonnen, met onze productie ‘Willem van Oranje’ (2014) gooiden wij zeer hoge ogen, en met onze voorstelling ‘Geestig’ (2015) dingen wij wederom mee naar een Award; we zijn maar liefst zes keer genomineerd!. In de tussentijd werken wij aan Show 51, waarmee we in september op de planken staan. En wij zijn op zoek naar nieuwe (spelende) leden!

Audities
Op 01 december 2016 houden wij een auditieronde voor nieuwe leden in Theater Nieuwe Nobelaer. Je kunt je hiervoor opgeven via deze link: http://www.maxmini.nl/audities.html

Je doet op 01 december auditie om deel uit te gaan maken van de spelersgroep van Max Mini. Als speler ben je lid van de vereniging en dat houdt meer in dan alleen repeteren en uitvoeren. Wát precies, daar geven we je op 01 december al wat meer informatie over. Er wordt dus nog niet gekeken naar een eventuele rol die je in de komende productie zou gaan spelen.

Max Mini repeteert van ongeveer februari 2017 t/m september 2017 (de schoolvakanties in overleg) op maandagavond en woensdagavond van 19:30 - 22:30 uur. We verwachten van al onze spelers dat zij deze avonden het hele seizoen vrij houden voor Max Mini.

We zien je aanmelding van harte binnenkomen…

Tot binnenkort!