(Musical en andere) Shows in Kinderpretpark Julianatoren
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Woezel & Pip in de Julianatoren

Zaterdag 1 en zondag 2 juli zijn Woezel & Pip te zien in een nieuwe show bij Kinderpretpark Julianatoren. De twee populaire hondjes geven vier vrolijke shows per dag. De shows zitten vol bekende melodietjes en duren ongeveer 20 minuten. Na afloop van de show is er een uitgebreide meet & greet waarbij er volop geknuffeld kan worden met de twee liefste hondjes van de wereld.

Woezel & Pip
De kinderenboekenserie Woezel & Pip is ooit bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Na haar overlijden richtte haar echtgenoot Dinand Woesthoff een stichting op, de Guusje Nederhorst Foundation. Een blijvende herinnering aan de geestelijke moeder van Woezel & Pip. Een gedeelte van de opbrengst van alle Woezel & Pipboekjes en —artikelen gaat naar deze stichting om te worden gebruikt voor kinderen die op wat voor manier dan ook hulpbehoevend zijn.

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 1 ] 14 July 2017 01:25 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Sprookjesweken in Kinderpretpark Julianatoren

Van zaterdag 15 juli tot en met zondag 20 augustus vinden in kinderpretpark Julianatoren de AFAS Sprookjesweken plaats. Tijdens de sprookjesweken genieten de bezoekers naast de attracties van vele sprookjesachtige shows. Het AFAS Sprookjesconcert neemt kinderen en hun familie mee in een betoverende show met bekende karakters waaronder Assepoester, Rapunzel, Sneeuwwitje en Hans & Grietje. Dans mee met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia tijdens het Prinsen- & Prinsessenbal en win mooie prijzen op de Sprookjes Catwalk.

AFAS Sprookjesconcert
Het verhaal luidt als volgt; de Sprookjeskoning organiseert een fantastisch Sprookjesbal en iedereen is uitgenodigd. Behalve Fien, de gemene tovenares. Als straf tovert ze al het snoepgoed weg. Nu kan het bal niet meer doorgaan! Samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje gaan Hans & Grietje op zoek naar de verdwenen snoepjes. Maar, lukt het ze om op tijd de drie raadsels van Fien op te lossen?

Prinsen- en Prinsessenbal
In hun prachtige koninklijke outfits presenteren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia het Prinsen- en Prinsessenbal. Maar, wat moet je eigenlijk precies kunnen om een prins of prinses te zijn? Dat weten Jul & Julia wel! Dans mee op de vrolijkste liedjes en leer een échte prins of prinses te zijn.

Sprookjes Catwalk
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie is de mooiste van het hele land? Kom verkleed als sprookjesfiguur naar de Julianatoren en maak kans op een fantastische prijs tijdens de Sprookjes Catwalk. Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalk show én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft. 

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 2 ] 21 July 2017 04:35 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Apeldoorn, 19 juli 2017

Meneer Kaasgaaf vertelt; Assepoester

Op 29 juli, de eerste Zomeravond bij Kinderpretpark Julianatoren, vertelt meneer Kaasgaaf het verhaal van Assepoester. Deze mini-musical wordt ondersteund door vrolijke muziek uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Er zijn, naast het uitgebreide entertainment programma, twee 30 minuten durende mini-musicals extra tijdens de Zomeravond.

Zou Assepoester het hart van de prins kunnen veroveren?
De beeldschone Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder en stiefzuster, van wie ze al het vuile werk in huis moet doen. Op een dag kondigt de prins aan dat hij een groot bal houdt om zijn vrouw te kiezen. Alle meisjes in het land zijn uitgenodigd, ook Assepoester. Maar het arme meisje mag niet mee van haar stiefmoeder en blijft alleen thuis achter. Plots verschijnt de goede fee. Met een tikje van haar toverstok verandert ze de oude lompen van Assepoester in een prachtige baljurk met glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar klokslag twaalf uur wordt de betovering weer verbroken, waarschuwt de fee. Lukt het Assepoester om het hart van de prins te veroveren, và³à³r de klok twaalf uur slaat?

Jul & Julia Sing-A-Long
Mevrouw Suikerspin presenteert het gezelligste meezingfeest tijdens de Zomeravonden. Voor elke Sing-a- Long geeft ze een stevige draai aan het rad met de leukste hits van Jul & Julia. Deze show duurt 30 minuten en vindt ook twee keer per Zomeravond plaats.
Piano & Co
Eén van de meest flexibele en uitdagende (piano)show van dit moment: Piano&Co;! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met drie shows per Zomeravond elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 3 ] 04 August 2017 02:39 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Sneeuwwitje komt naar de Julianatoren

Zaterdag 5 augustus komt Sneeuwwitje naar de Julianatoren. Wereldwijd toch wel één van de bekendste kindersprookjes. Directeur van het pretpark, meneer Kaasgaaf, vertelt het verhaal van Sneeuwwitje, ondersteund door vrolijke muziek uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Deze mini-musical duurt ongeveer 30 minuten en is twee keer te zien.

Open tot 20:00 uur
Behalve van de mini-musical met Sneeuwwitje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & Julia Sing-A-Long en Piano & Co.  Het Apeldoornse kinderpretpark is tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met verschillende shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 4 ] 07 August 2017 04:31 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Exclusieve preview Hans & Grietje De Musical bij Julianatoren

Op zaterdag 12 augustus is een exclusieve preview te zien van Hans & Grietje De Musical bij de Julianatoren. De Sprookjeskoning vertelt het verhaal van Hans & Grietje, ondersteund door de vrolijke muziek uit de nieuwe familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Deze Mini-Sprookjesmusical duurt ongeveer 30 minuten en is twee keer te zien in het Jul & Julia Theater.

Hans & Grietje De Musical, de nieuwste sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment, is vanaf september 2017 te zien in de Nederlandse theaters. Maar, op zaterdag 12 augustus krijgen de bezoekers van de Julianatoren tijdens de zomeravond al een voorproefje te zien van deze heerlijke familieshow.

Hans & Grietje De Musical
Na een reeks sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment in theaterseizoen 2017-2018 haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Het verhaal over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert nu terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje.

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Zomeravond bij de Julianatoren
Behalve de Mini-Sprookjesmusical met Hans en Grietje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & Julia Sing-a-Long en Piano & Co. Het Apeldoornse kinderpretpark is zelfs tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met diverse shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

  [ # 5 ] 29 August 2017 06:21 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Thomas de Stoomlocomotief LIVE in de Julianatoren

Alle zaterdagen en zondagen in september is Thomas de Stoomlocomotief met een nieuwe show te zien in kinderpretpark Julianatoren. Het populaire blauwe treintje geeft samen met de conducteurs vier shows per dag. Elke voorstelling duurt ongeveer 20 minuten en is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Dansen & zingen
De vrolijke show vol muziek gaat over Thomas en de conducteurs die druk bezig zijn op Station van Sodor. Er zijn volop klusjes en natuurlijk is er genoeg tijd om te dansen en zingen. Samen met de bezoekers wordt het één groot feest in het Jul & Julia Theater. De shows vinden plaats om 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 6 ] 27 October 2017 08:10 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Wie wint de Gouden Kaasgaaf

Al enkele jaren presenteert Kinderpretpark Julianatoren de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf. Zes genomineerden strijden in een live show met elkaar op zaterdag 4 en zondag 5 november om uitgeroepen te worden tot beste act van 2017. De genomineerden zijn; Fien & Teun, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief, Assepoester, Pipo de Clown en Jul & Julia. De uitslag wordt zondag 5 november in de live show van 15:00 uur bekend gemaakt.

Gouden Kaasgaaf
In maar liefst acht live shows verspreid over twee dagen presenteren de zes genomineerden zich in het Jul & Julia Theater om de Gouden Kaasgaaf-bokaal in de wacht te slepen. De zes genomineerden zullen allemaal één liedje uit hun eigen show zingen en zo kans maken om uitgeroepen te worden tot beste act van 2017.

Stem op jouw favoriete act
De Gouden Kaasgaaf is een echte publieksprijs. Kinderen en hun ouders brengen o.a. hun stem uit tijdens de liveshows. Met de speciale applausmeter meet meneer Kaasgaaf het applaus van het publiek dat voor de totale score mee telt. Het andere deel van de score wordt bepaald door het aantal punten op de website. Stem ook mee op één van de zes genomineerden op http://www.julianatoren.nl/stemmen.

Het event is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

  [ # 7 ] 26 March 2018 08:21 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Nieuw seizoen Kinderpretpark Julianatoren start Goede Vrijdag

Vrijdag 30 maart, op Goede Vrijdag, opent Kinderpretpark Julianatoren haar poorten. Bezoekers kunnen een seizoen lang weer genieten van alle attracties, nieuwe shows en grote evenementen. En voor de vele fans het allerbelangrijkste; meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn weer in levende lijven te ontmoeten.

Nieuwe parkshow
Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia zijn te zien in de nieuwe parkshow “De Kroon van de Baron”. In deze spannende, interactieve show blijkt dat de kroon is verdwenen. De vraag is of de boeven hierachter zitten? Samen met het publiek gaat het viertal op zoek naar het antwoord. Hiervoor zal gedanst, gesprongen en gezongen moeten worden.

Nieuw: Op Avontuur met de Kaasschuit
’s Ochtends rond 10:00 uur —voordat de attracties worden geopend- vertellen meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin spannende verhalen over het pretpark. De verhalen gaan over de opa en oma van Jul die vroeger alle attracties hebben verzameld. Deze show is binnenkort ook te zien is bij RTL Telekids. De shows “De Kroon van de Baron” en “Op Avontuur met de Kaasschuit” zijn geschreven en worden uitgevoerd door Van Hoorne Entertainment.

Nieuwe evenementen
Het seizoen van de Julianatoren staat ook weer boordevol evenementen. Zo viert de Julianatoren de Superleuke Lenteweken, de Jul & Julia Zomerweken met Zomeravonden, worden de verjaardagen gevierd van alle vier de karakters, komen Woezel & Pip, Pipo de Clown, Fien & Teun en Thomas de Stoomlocomotief langs, wordt het weer griezelen tijdens Halloween en vind het Mega Sint Spektakel weer plaats in de Julianatoren. Al deze evenementen zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Nieuwe TV-serie
Behalve het pretparkseizoen start ook de TV-serie Jul & Julia. De nieuwe serie en herhalingen zijn dagelijks te zien op RTL Telekids.

  [ # 8 ] 04 June 2018 07:19 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Julia de Muis is jarig
9 en 10 juni groot feest in kinderpretpark Julianatoren
Julia de Muis, één van de bekende TV-sterren van het kinderpretpark Julianatoren viert zaterdag 9 en zondag 10 juni haar verjaardag. Meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul de Muis zullen de jarige verrassen met een speciale verjaardagsshow. De verjaardagsshow is twee keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater en duurt ongeveer 20 minuten. De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

  [ # 9 ] 22 June 2018 04:58 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Woezel & Pip bij de Julianatoren
zaterdag 23 en zondag 24 juni
De uiterst populaire hondjes Woezel & Pip komen op zaterdag 23 en zondag 24 juni bij Kinderpretpark Julianatoren. De twee populaire hondjes schitteren in een nieuwe 20-minuten durende show vol vrolijke liedjes in het Jul & Julia Theater. Na de show vindt er een uitgebreide meet & greet plaats.

Woezel & Pip
Woezel en Pip zijn twee hondjes bekend van hun gelijknamige en succesvolle kinderboekenserie met voorleesverhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Naast de kinderboekenserie zijn de twee vriendjes te zien in hun eigen familievoorstelling in de grote theaters, op TV en in de bioscoop. Aankomend weekend zullen Woezel & Pip schitteren voor de bezoekers van kinderpretpark Julianatoren. De show van Woezel & Pip is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl.
   

  [ # 10 ] 13 July 2018 06:30 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Julianatoren presenteert: Jul & Julia Zomerweken
De hele zomervakantie tot en met 31 augustus
Tot en met 31 augustus vinden de Jul & Julia Zomerweken plaats in kinderpretpark Julianatoren. Bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van de nieuwe spectaculaire parkshow “Jul & Julia en de reis om de wereld”. Deze show is maar liefst vier keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater en duurt ongeveer 25 minuten. Tevens kan er op het Torenpodium mee worden geswingd tijdens de Mexicaanse dansshow van mevrouw Suikerspin en leert meneer Kaasgaaf iedereen limbo dansen. Julia de Muis neemt iedereen dansend mee naar Thailand in Julia’s Toko Show Uiteraard kan er ook volop genoten worden van de meer dan 60 te gekke attracties, waaronder de Paardenbaan, de Sombrero en de Safaribaan.

Het verhaal ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’
In de nieuwe show ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan de twee muizenvriendjes Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Zouden de twee muizenvriendjes de boeven te slim af zijn?

Mexicaanse Dansshow en Limbo dansen
Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het hele park aan het swingen. Met haar nieuwe gezellige zomerse nummer “Mexico-o-oh” zet ze samen met Jul & Julia het pretpark op de kop. Iedereen danst gegarandeerd mee! En meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds lager wanneer de kleine bezoekers al dansend en swingend er onderdoor gaan. Beide shows duren ongeveer 15 minuten en zijn te zien op het Torenpodium.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

  [ # 11 ] 27 July 2018 12:08 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Wild West Zomeravond
Zaterdag 28 juli in kinderpretpark Julianatoren
Tijdens de Jul & Julia Zomerweken in kinderpretpark Julianatoren vinden ook dit jaar weer de Zomeravonden plaats. Zaterdag 28 juli is het Apeldoornse pretpark voor het eerst geopend tot 20:00 uur. Het avond programma staat in het teken van het Wilde Westen.

Programma Zomeravond
Bezoekers genieten tijdens deze avond van de grote parkshow “Jul & Julia en het Goud van het Wilde Westen”, volgen dansles van echte cowboys op het terras onder de Toren en dansen mee als een echte cowboy of cowgirl bij Julia’s Wild West Show. Country Wilma, bekend van o.a. de Toppers, komt ook optreden. Natuurlijk zijn de attracties ook tot 20:00 uur toegankelijk.

Wilde Westen
Het activiteitenprogramma van de eerste Zomeravond vindt plaats rondom het Torenpodium. Naast de shows vind je hier ook een echte rodeostier. Er zijn speciale Wild West menu’s te krijgen in het restaurant en er wordt gebarbecued.

Kinderpretpark Julianatoren is zaterdag 28 juli geopend van 9:30 uur tot 20:00 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer info op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 12 ] 28 September 2018 03:10 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Thomas de Stoomlocomotief bij Kinderpretpark Julianatoren

Op zaterdag 29 en zondag 30 september geeft Thomas de Stoomlocomotief vier shows per dag bij Kinderpretpark Julianatoren. In de 20 minuten durende show danst en zingt Thomas samen met de controleurs.

Populaire trein
Thomas de Stoomlocomotief is een Brits televisieprogramma voor peuters. De animatieserie is vertaald in 26 talen en is in 130 landen te zien. De serie gaat over een familie pratende treintjes en bestaat uit 8 hoofdpersonages. Waaronder Thomas de Stoomlocomotief. De populariteit van Thomas leidde dat Thomas en zijn controleurs al enkele jaren in theaters live optreden. 

Bij de toegangsprijs in
De show vindt plaats in het Jul & Julia Theater. De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op http://www.julianatoren.nl

  [ # 13 ] 12 April 2019 01:23 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Superleuke Lenteweken bij Kinderpretpark Julianatoren
Opening nieuwe attractie, nieuwe shows en traditioneel eieren zoeken

Van 19 april tot en met 5 mei vinden de Superleuke Lenteweken plaats bij Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark staat boordevol activiteiten. Zo start op 19 april de nieuwe show van Cas de Ranger. En ook Dino en Dina schitteren vanaf Goede Vrijdag in hun eigen show. Zaterdag 20 april wordt de nieuwe vrijevaltoren ‘De Hoge Hoed’ geopend. Op zondag 21 april (Eerste Paasdag) kunnen kinderen eieren zoeken waarmee zij kans maken op prijzen.

Cas de Ranger
Het sinds vorig jaar geïntroduceerde karakter Cas de Ranger maakt tijdens de meivakantie een comeback met een nieuwe educatieve show waarin hij de bezoekers klaar stoomt om op avontuur te gaan in de Experience; een spannend bospad waar je heel veel kunt ontdekken over planten, bomen, en dieren die leven in de bossen rond het Apeldoornse pretpark.

Nieuwe show: Dino en Dina’s Bouwspel
In de grote Dino en Dina bouwshow gaan de kinderen, samen met Dino en Dina, op een spannend en leerzaam bouwavontuur. De show richt zich op kinderen van 2 tot ongeveer 5 jaar. De show vindt plaats op het nieuwe Pleinpodium en duurt ongeveer 10 minuten. Het verhaal; Dino en Dina zijn dol op bouwen, ze doen dat het liefst de hele dag. Maar wat zullen ze vandaag eens gaan bouwen? En welke blokken hebben ze daarvoor nodig? Al snel wordt duidelijk dat Dino en Dina de hulp van de kinderen goed kunnen gebruiken. En als het bouwen is gelukt? Dan is het tijd voor de enige echte… Dino en Dina dans!

Nieuwe attractie: ‘De Hoge Hoed’
Op zaterdag 20 april opent pretpark directeur Meneer Kaasgaaf ‘De Hoge Hoed’; een spectaculaire nieuwe vrije-valtoren! De attractie biedt plaats aan acht personen. Langzaam worden de stoere jongens en meiden omhoog getakeld. Eenmaal boven blijft het bakje even hangen waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort.

Samen eieren zoeken
Onder leiding van Cas de Ranger kunnen bezoekers op zondag 21 april eieren zoeken op het pad van de Experience. Het eieren zoeken start om elf uur, is voor alle leeftijden en uiteraard kunnen er mooie prijzen gewonnen worden waaronder een gezinsabonnement.

  [ # 14 ] 18 August 2019 07:15 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15


Woezel & Pip te zien bij Kinderpretpark Julianatoren
Op zaterdag 24 augustus houdt Kinderpretpark Julianatoren de Avontuurlijke Zomeravond. Het Apeldoornse pretpark is tot 20:00 uur geopend. De hoofdact van deze avond is het duo Woezel & Pip. Daarnaast gaan bezoekers genieten van de roofvogelshow met Cas de Ranger, Leest Meneer Kaasgaaf voor uit ‘De Avonturen van de Kaasschuit’ en is Mevrouw Suikerspin te zien in haar live kookshow, bekend van YouTube. Dino en Dina schitteren in hun eigen show en ook Jul de Muis is te zien in twee verschillende shows.

Woezel & Pip het verhaal
In de liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als échte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos. Na de show vindt de meet & greet plaats.

Alle shows tijdens de Zomeravond zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. Meer informatie over deze Zomeravond of toegangskaarten is te vinden op http://www.julianatoren.nl.

  [ # 15 ] 20 September 2019 11:01 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  12807
Geregistreerd  2002-11-15

Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

Van 4 tot en met 6 en van 11 tot en met 27 oktober wordt het griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt versierd in Halloweensfeer, krijgt een griezeldoolhof gemaakt van stro en plaatst het populaire loopspookhuis ‘Zanzibar’. Uiteraard zijn Meneer Kaasgaaf Dracula, Mevrouw Suikerspin, Spook Jul & Heks Julia te zien in verschillende parkshows, waaronder de theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’. Nieuw dit jaar is de Dino en Dina Halloweenshow en de griezelige show van Cas de Ranger.


Griezeldoolhof en Loopspookhuis Zanzibar
Het populaire doolhof, geheel gemaakt van stro, komt weer terug dit jaar. Spoken, vampiers en andere griezels helpen de bezoekers in het doolhof met het oplossen van de griezelspeurtocht. Vanaf 11 oktober krijgen de stoere jongens en meiden de mogelijkheid om ook het loopspookhuis ‘Zanzibar’ te betreden na hun dwaaltocht. Dit spannende loopspookhuis is in 2018 geheel vernieuwd.


Griezel Catwalk
Bezoekers die verkleed komen naar Kinderpretpark Julianatoren kunnen zich opgeven voor de Griezel catwalk. Deze show wordt gepresenteerd door Meneer Kaasgaaf Dracula of Mevrouw Suikerspin. Elke week zijn er fantastische prijzen te winnen. Met als hoofdprijs een gezinsabonnement 2020.

Dino & Dina’s Halloweenshow
Nieuw dit jaar is de Halloweenshow van Dino en Dina. Deze twee dinosaurussen zijn dol op bouwen. Samen met de allerkleinste bezoekers bouwen ze een heus griezelkasteel. Eenmaal gelukt dan is het tijd voor de ‘Dino & Dina dans’

Griezelen met Cas de Ranger
Op de showheuvel in het Julianatoren-bos neemt Cas de Ranger de bezoekers mee op avontuur. En dit keer met een extra spannend tintje. Cas leert de kleine rangers o.a. over vleermuizen. Want veranderen deze dieren ’s nachts nou echt in vampiers ’s?


Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

‹‹ Gentse Feesten      Slisse & Cesar ››