Audities Shrek Zoetermeer
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


AUDITIEOPROEP - Greg & Baud Productions zoekt enthousiaste en talentvolle spelers (m/v) voor de aankomende kerstproductie: Shrek de musical! Voor deze productie worden zowel kinderen (10-15) als volwassenen (16+) gezocht.
Een verhaal vol humor, vooroordelen, vriendschap en liefde. Shrek de Musical brengt de geliefde personages uit de Dreamworks animatiefilm tot leven in een hilarische, spectaculaire en soms vertederende voorstelling, waarin de wereld van sprookjes op zijn kop gezet wordt. Het reusachtig groene wezen Shrek krijgt namelijk van de ene op de andere dag alle bekende sprookjesfiguren, ongewild en permanent, op bezoek in zijn moeras…
Een greep uit de castlijst:
●  SHREK       man, bariton met tenor-register
●  FIONA       vrouw, allround sopraan
●  EZEL       man, tenor met een randje soul
●  FARQUAAD   man, bariton
●  DRAAK       vrouw, mezzosopraan met soul
●  PINOKKIO   man/vrouw, tenor
Daarnaast kent deze productie vele leuke bijrollen en een ensemble vol sprookjesfiguren. De auditie bestaat uit een spel-, dans- en zangronde. Blokkeer alvast dinsdagavond 22 mei, donderdagavond 24 mei, en zaterdagmiddag 26 mei in je agenda.
Download het auditieformulier op: http://www.greg-baud.nl en schrijf je in và³à³r 6 mei 2018.
Greg & Baud Productions is een theaterstichting waarbij een goede werksfeer centraal staat. De spelerscontributie voor deze productie bedraagt 50 euro.