SEMPRESERENO SPEELT SHREK THE MUSICAL (WAGENINGEN)
change_status
Avatar
Ensemble
RankRankRank
Totaal aantal Reacties:  67
Geregistreerd  2004-11-15

Musicalvereniging Sempre Sereno speelt van 23 mei tot en met 26 mei de sprookjesmusical ‘Shrek’. Vier avonden en één middag lang is de musical te bekijken in Theater Junushoff in Wageningen.

Shrek the Musical
Shrek the Musical is een hilarisch sprookje waar een vloek geen vloek blijkt te zijn, het monster het mooie meisje krijgt, ezels en draken verliefd worden en prinsessen mooi zijn in alle kleuren en maten. De musical vertelt het verhaal van de groene oger Shrek die, gedwongen door een invasie van sprookjesfiguren, op zoek moet naar de beeldschone prinses Fiona. Hij wordt op reis gestuurd door de gemene Heer Farquaad en bijgestaan door zijn kletsgrage metgezel Ezel. Maar zoals in elk goed sprookje… is niet alles wat het lijkt.
Shrek is een monsterlijk slimme musical die laat zien dat je anderen misschien niet moet veroordelen voordat je ze wat beter kent!

Kaartverkoop
Reserveer via http://www.sempresereno.nl/shrek direct uw kaarten voor ‘Shrek the Musical’. Na reservering ontvangt u een bevestigingsmail met betalingsinformatie en informatie over uw ticket(s).

Speeldata
  Woensdag 23 mei — aanvang 20.00 uur (première)
  Donderdag 24 mei — aanvang 20.00 uur
  Vrijdag 25 mei — aanvang 20.00 uur
  Zaterdag 26 mei — aanvang 14.00 uur
  Zaterdag 26 mei — aanvang 19.00 uur

Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com/watch?v=QItpbC0OeM4

PS De kaartverkoop loopt fantastisch (Shrek is nu al de best verkopende productie voor Sempresereno aller tijden) maar er zijn nog voldoende kaartjes beschikbaar voor alle uitvoeringen.

[ Gewijzigd: 14 May 2018 03:39 PM by daniel_wolters ]
   Handtekening   

Dit jaar Side Show bij sempresereno.nl/sideshow