Cavalluna (Antwerpen)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

CAVALLUNA KOMT TERUG NAAR HET SPORTPALEIS MET ‘LEGEND OF THE DESERT’
Op zaterdag 29 februari & zondag 1 maart 2020 in Antwerpen.
Van de makers van ‘Companions of Light’ en ‘World of Fantasy’

Achter CAVALLUNA schuilt alles wat sinds 2003 meer dan 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft ontroerd en geboeid. Reeds met ‘Companions of Light’ en ‘CAVALLUNA — World of Fantasy’ overtuigde creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht met beelden van een prachtige show, een grandioze vertolking en een onmiskenbare soundtrack.

Met de nieuwe show “CAVALLUNA — Legend of the Dessert” wil de Emmy-genomineerde componist de eerdere successen een geslaagd vervolg geven en het spektakel met de mooiste paardenrassen van Europa in een compleet nieuwe dimensie laten stralen. De droomachtige scènes gaan vergezeld van adembenemende showelementen waarin mens en dier in totale harmonie met elkaar samenwerken en de fantastische geschiedenis tot leven brengen. Of het nu om gewaagd stuntrijden gaat, elegante dressuur of betoverende vrijheid. De populaire sterren — onder wie voor het eerst de paardentrainer Kenzie Dysli — zullen jarenlange fans net zo goed dolenthousiast maken, als bezoekers die de show voor het eerst zien.

Bereidt u zich voor op ‘Legend of the Desert’

De nieuwe show met de titel “CAVALLUNA — Legend of the Dessert” neemt u mee op een adembenemende reis! Het mystieke verhaal van de show draai om de prinses van een stam uit de woestijn, die een onvoorstelbare opdracht krijgt. Ze moet het mysterie van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld te behoeden voor een groot gevaar. Zal ze er op tijd in slagen de eeuwenoude missie te volbrengen en alles te redden waaraan zij zo gehecht is?

“CAVALLUNA — Legend of the Dessert” zal met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek de toeschouwers in heel Europa in haar ban brengen.

Zaterdag 29 februari 2020 - 15u & 20u
Zondag 1 maart 2020 - 15u
Sportpaleis Antwerpen
Info & tickets: http://www.sportpaleis.be

[ Gewijzigd: 12 March 2022 11:41 AM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 07 March 2020 09:33 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

CAVALLUNA komt volgend jaar terug naar het Sportpaleis met de nieuwe paardenshow ‘Secret of Eternity’

Goed nieuws voor wie houdt van paarden en het adembenemende paardenspektakel CAVALLUNA, want het gerenommeerde gezelschap komt zaterdag 20 en zondag 21 maart 2021 terug naar het Antwerpse Sportpaleis met de gloednieuwe show ‘Secret of Eternity’. Het belooft opnieuw een hoogstaande voorstelling te worden, waarin de paardrijkunsten gecombineerd worden met een prachtig klank- en lichtspektakel, overweldigende scènes en emotionele muziek die samen een fantastisch verhaal vertellen. In ‘Secret of Eternity’ draait het om Mamey, een mooie dochter van een mysterieuze stam die een lange reis maakt door Midden-Amerika, met als doel de Stone of Eternity terug te brengen naar de oorspronkelijke eigenaars, haar volk. Op haar reis ontmoet ze de boerenjongen Joaquim, die dezelfde missie heeft als zij en zo vertrekken ze beiden op een spannend avontuur. Zullen ze ‘het geheim van de eeuwigheid’ kunnen oplossen? Het antwoord krijg je tijdens de nieuwe voorstellingen van CAVALLUNA. Op zaterdag 20 maart 2021 is er een voorstelling om 15.00 uur en op zondag 21 maart pakt de paardenshow uit met een primeur en zijn er 2 voorstellingen, om 11.00 en 16.00 uur. “CAVALLUNA is een familiespektakel waar je met het ganse gezin naar komt kijken. De belangstelling blijft groeien, dat zagen we het voorbije weekend tijdens ‘Legend of the Desert’. Ook bij de allerkleinsten is dit paardenspektakel bijzonder populair en geliefd, en daarom hebben we besloten om de zaterdagavondvoorstelling in te ruilen voor een show op zondagvoormiddag. Op die manier spelen we sterker in op de wensen van de families en gezinnen”, zegt Chris Bergs namens de organisatie.

Tickets voor de nieuwe CAVALLUNA-show ‘Secret of Eternity’ bestel je op http://www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. 0,30/Min). De voorstellingen vinden plaats in het Antwerpse Sportpaleis op zaterdag 20 (15.00 uur) en zondag 21 maart (om 11.00 en 16.00 uur) 2021.

  [ # 2 ] 12 March 2022 11:42 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

Veel belangstelling voor nieuwe show paardenspektakel

No images? Click here  Persbericht - Voor onmiddellijke verspreiding

Veel belangstelling voor nieuwe show paardenspektakel
Eind maart staat CAVALLUNA met ‘CELEBRATION!’ in het Sportpaleis
Op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 kunnen paardenliefhebbers weer naar hartenlust genieten van hét paardenspektakel CAVALLUNA, dat met de gloednieuwe ‘CELEBRATION!’-tour opnieuw halt houdt in het Antwerpse Sportpaleis. Na een corona-pauze keert de bekendste paardenshow van Europa terug naar de piste, waar ze met een indrukwekkende voorstelling het familiepubliek meenemen in een gloednieuw avontuur. Het nieuwe ‘CELEBRATION!’-verhaal werd geschreven door de Emmy-winnende creative director Klaus Hillebrecht. Hij toont de eeuwenoude verbinding tussen mens en dier, maar ook tussen het leven de natuur. Legendarische scènes, betoverende muziek, prachtige kostuums, een uitgebalanceerde licht- en geluidsshow, én uiteraard de bijzondere tricks gebracht door de mooiste paarden en begenadigde ruiters, neemt het publiek mee in een meeslepend en tijdloos avontuur. “CAVALLUNA! was twee jaar geleden de laatste voorstelling in het Sportpaleis voor de coronamaatregelen van kracht werden. De cirkel is rond, want eind maart zijn ze met hun nieuwe show het eerste paardenspektakel dat op diezelfde locatie terug te zien is. De vraag naar tickets is bijzonder groot. De mensen hebben dit duidelijk gemist”, zegt Chris Bergs namens medeorganisator PSE Belgium. ‘CELEBRATION!’ van CAVALLUNA speelt in het Antwerps Sportpaleis op zaterdag 26 maart 2022 om 14u00 en op zondag 27 maart 2022 om 11u00 en 16u00. Tickets en info, http://www.teleticketservice.com


De ‘CELEBRATION!’- artiesten
De paardenshows van CAVALLUNA worden steeds op hoog niveau gebracht. De arena wordt gevuld met de allerbeste paarden en ruiters. Paardenrassen, zoals de prachtige Friesian-paarden, mini Shetland Pony’s en Arabian-paarden stralen wanneer ze in de piste verschijnen en zich tonen aan het steeds weer enthousiaste publiek. Niet alleen voor, maar ook achter de schermen worden de hoofdrolspelers goed verzorgd. Dankzij de verschillende nationaliteiten en paardenrassen, is CAVALLUNA nog steeds het grootste paardenspektakel van Europa.
Van bij ons en onze buren
Onze eigenste Sylvie Willms, uitblinkend talent in de vrijheidsdressuur, inspireert als ‘derwisj danseres’ het publiek met haar kudde loslopende paarden. Blindelings volgen haar twaalf paarden de commando’s op van de Belgische, zonder dat ze hen met één vinger hoeft aan te raken. Frankrijk is eveneens ruim vertegenwoordigd. De trick riders van de Hasta Luego Academy verwonderen vriend en vijand met hun snelle acties en halsbrekende stunts. Maar ook Laury Tisseur toont met zijn Hongaarse Post het beste van zichzelf. Rechtstaand, op twee paarden, bestuurt hij nog twee andere paarden met een grote portie durf en bekwaamheid. CAVALLUNA heeft Duitse roots, logisch dus dat er ook Duitse topartiesten meewerken aan de voorstelling: Dajana Pfeifer, de ‘Amazone van het Water’, toont samen met haar beste viervoetige vriend ‘Lenny’ aan wat een harmonieuze band tussen mens en dier kan teweeg brengen en hoe volledige overgave en vertrouwen eruit ziet.


 


Portugal en Spanje
Ook het Portugese talent komt met veel plezier naar het Sportpaleis. Het team rond Luis Valença brengt dressuur op het allerhoogste niveau. De paarden, getraind door de oude meester van de High Shool zelf, presenteren de meest veeleisende lessen in perfectie en zijn dus een garantie voor droomachtige taferelen van barok-paardrijden. Getraind op de werf van de oude meester van de High School Luis Valença, betovert Filipe Fernandes met zijn eigen equipe het publiek met moeilijke klassieke dressuurlessen en prachtige quadrilles. De getalenteerde Sebastián Fernández en zijn team blinken uit in de imposante rijstijl van de Doma Vaquera. Met een lange houten paal, de zogenaamde “Garrocha”, draaien en keren de ruiters met grote vaardigheid op hoge snelheid rond obstakels of om hun eigen as. Spektakel verzekerd!

   

Italië
Als land is Italië opnieuw rijkelijk vertegenwoordigd in de nieuwe ‘CELEBRATION!’-tour van CAVALLUNA met een team rond Bartolo Messina, de familie Giona, Sofia Bacioia en Amalia Ruscone. Stuk voor stuk, eeuwenoude, Italiaanse topklasse in de dressuurkunst. Bartolo Messina’s schattige pony’s stelen niet alleen de show, vanaf het moment dat ze het podium betreden moeten ze ook in talent niet onderdoen tegenover hun grote vrienden ‘Gorgorito’ en ‘Keino’. De familie Giona staat dan weer voor veelzijdigheid en ruiterkwaliteit. Met spectaculaire en harmonieuze dressuurintermezzo’s voeren Guilia en Diego het publiek mee naar een heel andere wereld. De Italiaanse Sofia Bacioia is gespecialiseerd in de Spaanse rijstijl van de herders. Dat betekent uitdagende parcours, scherpe bochten, zigzags en niet-alledaagse sprongen. Het vormt allemaal geen probleem voor deze jonge ‘Amazone van het vuur’. Amalia Ruscone daarentegen specialiseerde zich reeds op jonge leeftijd in een hele klassieke tak van de dressuur: het zijzadel. Samen met haar merrie ‘Atrevida’ ontroert ze makkelijk het ganse publiek.


 


CAVALLUNA maakte van de pauze gebruik voor de creatie van een unieke, ‘The Best Off’-productie. Tijdens de nieuwe ‘CELEBRATION!’-show krijgt het publiek het allerbeste van het beste te zien. Een hoogstaand paardenspektakel, met de bekende succes-ingrediënten: acrobatische acts, het unieke samenspel tussen ruiter en paard, maar ook tussen de paarden onderling. In alle kunstvormen en opvoeringen staan de paarden centraal. Lucas Van den Eynde verzorgt de vertelstem.
‘CELEBRATION!’, de nieuwe show van CAVALLUNA, staat op zaterdag 26 maart 2022 om 14u00 en op zondag 27 maart 2022 om 11u00 en 16u00 in het Antwerpse Sportpaleis. Voor snelle beslissers zijn er nog tickets.
Info en reserveringen: http://www.teleticketservice.com