Musicalkamp 2019
change_status
Avatar
Swing
RankRank
Totaal aantal Reacties:  45
Geregistreerd  2011-01-27

Xapp Musicalkamp

In vijf dagen tijd een complete musical instuderen, met voor iedereen een volwaardige rol met tekst, zang en dans. Stapsgewijs gaan we aan de hand van een vooraf bepaald script aan de slag en na vijf dagen staat er een complete musical van ongeveer een uur op de planken van het Xapp theater.

Onze voorstellingen worden speciaal voor het musicalkamp gemaakt. Zo garanderen we een originele musical met voor iedereen een passende rol.

Er zijn verschillende Musicalkampen voor 7 t/m 16 jaar, verspreid over juli en augustus. Iedere kampweek start om 13:00 en eindigt met een eindvoorstelling in de avond.

Xapp Muziektheaterkamp
Geen script, maar een beroep doen op je eigen creativiteit. Onder begeleiding van gedreven muziektheatermakers aan de slag om je eigen invulling aan een voorstelling te geven en samen het script te schrijven. Met deze zelf vormgegeven voorstelling sluit je de week af.

De locatie van het kamp biedt alle mogelijkheden om je uit te leven. Kies je voor een voorstelling in het bos, aan de oever van een meer of toch in een theaterzaal? Kies je voor een liefdesverhaal, een detective of een abstract stuk?

Het muziektheaterkamp is voor jonge makers van 12 tot en met 18 jaar

informatie en opgeven gaat via: https://xappzomerkamp.nl

(er zijn ook zangkampen en filmkampen)