Mannen Huilen Niet’ (Tommie Christiaan en Sjors van der Panne)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13734
Geregistreerd  2002-11-15

Tommie Christiaan en Sjors van der Panne aan elkaar gewaagd in nieuwe theatershow

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. In een nieuw gezamenlijke theatertour ‘Mannen Huilen Niet’ zingen beiden de songs die voor hen passend en typerend waren in de mooiste en minder mooie momenten in hun leven. Een grote uitdaging want nooit eerder stonden deze muzikale tegenpolen samen op 1 podium. In het theateravontuur zullen de heren uiteraard elkaar ook samen vinden in een aantal prachtige duetten die zij nooit eerder hebben gezongen.

Tussen de songs door bespreken de mannen thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst? De mannen hebben het afgelopen anderhalf jaar totaal verschillend beleefd. Tommie werd in maart voor de tweede keer vader van en kon zijn geluk niet op terwijl Sjors te kampen kreeg met het verlies van een aantal dierbaren. Beiden misten de bühne en het applaus. Tommie improviseerde een bestaan als hovenier en Sjors vond uiteindelijk de rust om mooie nieuwe songs te gaan schrijven.


Quote Tommie :

Het voelt heerlijk om na een lange periode van afwezigheid weer de theaters in te mogen duiken met iemand die ik zeer hoog heb zitten. Sjors is een fantastische artiest en kijk er heel erg naar uit om elke avond te genieten van zijn prachtige stem en van de gevulde stoelen, de mooie verhalen en de mooie muziek die we gaan maken met een paar fantastische muzikanten.

Quote Sjors:

Tommie en ik zijn al een paar jaar bevriende collega’s. Hij is de man die mensen vrolijk maakt met zijn innemende dapperheid, positiviteit en geweldig, sterke stem. Het voelt als een feestje om eindelijk eens met elkaar en samen met 3 fantastische muzikanten op tour te gaan!

De theatertour ‘Mannen Huilen Niet’ is van januari tot eind april te zien en te horen en trekt door heel Nederland.

Tommie Christiaan (35) was de afgelopen jaren veelal te zien in musicals, waaronder Zorro, Grease en On Your Feet! Daarnaast viel hij op in Beste Zangers en The Passion. In 2018 is zijn debuut-EP uitgekomen en reisde hij door heel Nederland met zijn eigen theatertour In Een Ander Licht. In 2022 zien we Tommie, naast de show met Sjors, in de muzikale voorstelling TOON! - De mooiste liedjes van Toon Hermans, samen met het Metropole Orkest.

Zanger Sjors van der Panne (42), woont 23 jaar in Amsterdam, treedt 18 jaar op als zanger en brak 8 jaar geleden definitief door met zijn deelname aan The Voice of Holland. Het leverde hem volle zalen op in theaters in heel Nederland. Hij stond al 12 keer in een uitverkochte Kleine Zaal en de afgelopen 3 jaar in een uitverkochte Grote Zaal met gasten als Willeke Alberti, Jan Dulles, Paul Groot en Mathilde Santing. Op 2 januari 2022 geeft hij een Nieuwjaarsconcert in poptempel Paradiso in Amsterdam.